Connect with us

Style Radar

Ce purtam in sezonul de toamna/iarna 2015! Iata ce propune Andrea Tincu!

Prezentata in februarie, in cadrul expozitiei Pure London, colectia creata pentru sezonul f-w 2015 de noul brand „Andrea Tincu” – epateaza prin grafisme ludice, materiale luxoase si design fresh, flexibil.

Publicat

pe

andrea-tincu

Noua linie a designerului roman Andreea Tincu este bazata pe esenta experientei personale, reprezentata de ani intregi de cercetare in domeniul tiparelor, al finisajelor high class, toate sustinute de creativitatea nativa a designerei si experienta acesteia in moda.

andrea-tincu1

The Owl” and „The Dog” – doua lucrari de grafica semnate Picasso, constituie punctul de plecare al colectiei Andrea Tincu. Aceasta este, pe de o parte, extrem de riguroasa (prin liniile de constructie, contrastul alb-negru si formele precis desenate), dar, pe de alta parte, poate este si cea mai romantica colectie a designer-ului.

andrea-tincu2

Taieturile geometrice si asimetriile rigide sunt antrenate intr-o zona feminina de nuantele diafane de rozuri pudrate si prin detalii de croiala atent lucrate.

andrea-tincu3

Camasa alba, evident masculina, este un item pe care designerul roman il exploateaza, in maniera proprie, inca de la primele colectii. Regasim, in aceste piese, atat stilul personal al Andreei Tincu, cat si detalii atent studiate la marii maestri ai modei. Un designer nu poate sa se rupa de ceea ce a fost, cunoasterea si istoria fiind absolut esentiale pentru progres.

andrea-tincu4

Camasile „Andrea Tincu” vor ramane un must have al fiecarei colectii. In iarna viitoare, the white shirt are guler asimetric sau tricotat, buzunare transparente, detalii ingenioase si tipare complexe. Designerul gandeste item-ul pentru combinatii stilistice cu pantaloni negri din stofa de lana sau cu modele tricotate.

andrea-tincu5

Tricotajele, realizate mare parte in fabrica Smirodava, sunt create din fire naturale. Lana este folosita pentru tricotajele groase, modalul se mixeaza cu matasea si cashmirul sau winter cottonul. Pantalonii tricotati si rochia multicolora sunt realizate tot intr-o fabrica romaneasca – Datsa Textil.

andrea-tincu6

Rochiile si pardesiele din noua colectie se remarca printr-un stil ludic. Iubitoarele brandului vor aprecia grija designerului pentru confort. Aceasta se regaseste atat in formele lejere cat si in atentia pentru „interiorul” pieselor vestimentare , captusite 100% cu matase.

andrea-tincu7

Intr-un final , oricat de mult ar iubi cineva moda, organismul are regulile proprii de functionare corecta. Materialele naturale raman cea mai buna optiune pentru sanatate, fiind preferate in toate colectiile brandului Andrea Tincu.

andrea-tincu8

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *