Connect with us

Stiri externe

Toate parcurile Disneyland sunt inchise pe o perioada nederterminata.

Toate parcurile, atractiile, magazinele si hotelurile Disney din America de Nord se inchid pe o perioada nedeterminata, incepand cu data de 19 aprilie, din cauza pandemiei de COVID-19.

Publicat

pe

Toate parcurile Disneyland sunt inchise pe o perioada nederterminata.

Parcurile Walt Disney World din America de Nord vor fi inchise pe o perioada nedeterminata. S-a luat aceasta decizie din cauza pandemiei de COVID-19. Iar acum, cei 43.000 de angajati ar trebui sa ramana fara un loc de munca.

Totusi, Disney a declarat public ca s-a ajuns la un acord pentru mentinerea asigurarilor de sanatate si a altor beneficii pentru angajati cata vreme parcurile vor fi inchise.

„Walt Disney World si Disneyland au ajuns la acorduri cu toate sindicatele care vor pastra acoperirea beneficiilor de asigurari de sanatate ale membrilor, asistenta educationala si programe suplimentare de asistenta a angajatilor pe toata perioada cat parcul va fi inchis”, a declarat presei internationale un reprezentant Disney.

Declaratia arata ca acordurile faciliteaza reintoarcerea angajatilor la locul de munca atunci cand va fi cazul.

Disney va plati 100% din costurile asigurarilor de sanatate pentru angajati pe o durata de pana la 12 luni. De asemenea, compania a promis ca angajatii vor putea reveni la locul de munca atunci cand comunitatea isi va reveni dupa pandemia COVID-19.

Aceasta este a treia oara in istorie cand Disneyland s-a inchis complet din alte motive decat vremea. Anterior, parcul a mai fost inchis in urma atacurilor teroriste din septembrie 2001. Dar si in ziua nationala de doliu dupa ce presedintele John F. Kennedy a fost asasinat in 1963.