Connect with us

Stiri externe

Toate vestimentațiile pe care le-a purtat Ducesa Kate în turneul din Caraibe

Prințul William și Kate Middleton s-au îmbarcat într-un turneu regal prin Caraibe ca reprezentanți au Reginei Elisabeta, cu ocazia Jubileul de Platină. Printre locațiile vizitate s-au numărat Belize, Bahamas și Jamaica. Iată toate vestimentațiile pe care le-a purtat Ducesa Kate în turneul din Caraibe.

Publicat

pe

Toate vestimentațiile pe care le-a purtat Ducesa Kate în turneul din Caraibe

Cu ocazia sărbătoririi Jubileului de platină al Reginei Elisabeta, Prințul William și Kate Middleton au pornit într-un turneu regal de opt zile care i-a purtat prin Belize, Bahamas și Jamaica. Este de altfel primul turneu oficial al cuplului peste hotare de la debutul pandemiei și până în prezent.

Iată în continuare toate vestimentațiile pe care le-a purtat Ducesa Kate în turneul din Caraibe!

Cuplul se pregătește să plece cu aeronava RAF Voyager de pe Aeroportul Internațional Norman Manley.

Ducele și Ducesa de Cambridge participă la parada Academiei Militare din Caraibe în Kingston, Jamaica. Kate poartă o rochie midi albă cu dantelă, o pălărie albă și pantofi Emmy London de culoare fildeș.

Fotografie oficială de la dineul organizat de guvernatorul general al Jamaicăi, Sir Patrick Allen, și Lady Allen. Rochia lui Kate Middleton a fost realizată de designerul britanic Jenny Packham. Este vorba despre o rochie spectaculoasă, verde smarald, din tulle. Pentru a-și completa ținuta, Ducesa de Cambridge a ales bijuterii din colecția personală a Reginei Elisabeta.

Advertisement

Întâlnire oficială cu prim-ministrul Jamaicăi, Andrew Holness, și soția sa, Juliet Holness. Kate poartă un costum ivoire Alexander McQueen cu un top portocaliu de la Ridley London și pantofi Jimmy Choo.

Vizită la Trench Town. Kate Middleton poartă o rochie Willow Hilson Vintage, împreună cu o pereche de slingbacks nud de la Russell & Bromley.

Întâlnire oficială cu Sir Patrick Allen la King’s House. Ducesa poartă o rochie galbenă de vară de la Roksanda asortată cu pantofii albi de la Aquazzura.

La plecarea din Belize, Ducesa Kate a ales să poarte o jachetă roșie vintage Yves Saint Laurent și pantaloni albi evazați de la Alexander McQueen. Drept accesorii are o geantă albă Mulberry și pantofi Aquazzura.

Cuplul participă la o recepție găzduită de guvernatorul general din Belize cu ocazia sărbătoririi Jubileului de Platină. Kate poartă o rochie roz metalic semnată The Vampire’s Wife și pantofi Jimmy Choo.

Advertisement

Ducele și Ducesa de Cambridge, tur al sitului arheologic Caracol Mayan din Rezervația Forestieră Chiquibul.

Kate dansează cu localnicii în Belize. Rochia midi poartă semnătura Tory Burch.

William și Kate aterizează la Aeroportul Internațional Philip S.W. Goldson. Kate poartă un costum Jenny Packham din dantelă într-o nuanță de albastru regal, care aduce un omagiu drapelului din Belize.

Rochia lui Kate Middleton care a atras toate privirile în Jamaica

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *