Connect with us

News

Tom Cruise, misiune imposibila la Taj Mahal

Tom Cruise a inceput promovarea celui mai nou film din franciza „Misiune Imposibila” tocmai in India. Ieri, actorul american a fost prezent la Taj Mahal, acolo unde a facut cateva fotografii. In noul film o parte din actiune se desfasoara in India, iar distributia cuprinde cativa actori indieni foarte cunoscuti.

Publicat

pe

Tom Cruise a facut ieri un pas important pentru a deveni un mare nume si la Bollywood, actorul american vizitand India si realizand o sedinta foto in fata la Taj Mahal.

Noul film  „Mission Impossibile: Ghost Protocol” urmeaza sa fie lansat in luna decembrie in cinematografele din toata lumea, iar actiunea de promovare a inceput tocmai in India. O parte din cadrele noului film sunt turnate in India, iar din distributie face parte si legenda cinematografului indian, Anil Kapoor.

„Mission: Impossible. Ghost Protocol” reuneste o echipa de staruri in fruntea careia se afla Tom Cruise, caruia i se alatura Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux si Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se afla la primul sau film de lung metraj neanimat. Scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec, si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams. Producator executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finantarea este asigurata de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.

Echipa de realizatori este formata din nume importante din industrie, precum directorul de imagine Robert Elswit („There Will Be Blood”), laureat cu Oscar, scenograful Jim Bissell („Good Night, and Good Luck”), creatorul de costume Michael Kaplan („Blade Runner,” „Star Trek”), editorul laureat cu Oscar Paul Hirsch („Star Wars”), producatorul de efecte vizuale Tom Peitzman („Mission: Impossible III,” „Alice in Wonderland”).

Brad Bird a fost regizor si scenarist pentru „The Incredibles,” care a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun scenariu, filmul câstigând oscarul pentru cel mai bun film de animatie. Mai recent, Bird a primit un Glob de Aur si al doilea sau Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, pentru „Ratatouille.”

Abrams si Burk au lucrat impreuna la „Star Trek,” pe care Abrams l-a si regizat, si care a primit un Oscar pentru Cel mai bun machiaj. Abrams a mai regizat „Mission: Impossible III”, urmatorul sau proiect fiind “Super 8”, care va avea premiera si in România in vara lui 2011.