Connect with us

Style Radar

Tommy Hilfiger a lansat jacheta de vânt Chicago Windbreaker

Tommy Hilfigfer a lansat jacheta de vânt Chicago Windbreaker, o piesă vestimentară special gândită pentru vremea din această perioadă a anului. Are un un design color-blocked și un croi cool, ușor de integrat în ținutele streetwear.

Publicat

pe

Tommy Hilfiger a lansat jacheta de vânt Chicago Windbreaker

Pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul în care vom purta îmbrăcăminte mai ușoară, este timpul să începem să ne gândim să includem în garderoba noastră o jachetă de vânt. Modelul Chicago Windbreaker a fost lansat de Tommy Hilfiger și face parte din Colecția Tommy Jeans Spring 2023.

Jacheta de vânt propusă de acest brand reprezintă o soluție foarte bună pentru cei care caută o opțiune de îmbrăcăminte ușoară, elegantă și funcțională.

Jacheta Chicago Windbreaker urmează cele mai recente tendințe în moda sport, făcând-o completarea perfectă pentru orice garderobă modernă.

Dispune de un design color-blocked care atrage atenția, și care în același timp este inspirat din arhivă, dar este și contemporan.

Advertisement

Piesa vestimentară este perfectă pentru acele ocazii în care ai nevoie de puțină protecție suplimentară și vrei să te simți confortabil. Această jachetă versatilă este concepută pentru a îți oferi confort, indiferent de vreme. Are o croială lejeră și un volum cool.

Chicago Windbreaker este disponibilă acum în magazinele Tommy Jeans. O poți găsi în ParkLake Shopping Center sau în Mega Mall București, fie pe tommy.com.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *