Connect with us

Style Radar

Tommy Hilfiger revine la New York Fashion Week

Inspirat de „A New York Moment” din orașul în care totul a început, Tommy Hilfiger reunește apropiați ai brand-ului într-una dintre cele mai vechi instituții ale orașului pentru a prezenta colecția Toamnă-Iarnă 2024.

Publicat

pe

Tommy Hilfiger revine la New York Fashion Week

Tommy Hilfiger revine în programul oficial NYFW pentru a prezenta Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2024 – A New York Moment – pe 9 februarie 2024.

În cadrul unei seri intime, Tommy Hilfiger își va prezenta colecția pentru bărbați și femei. Învăluit în spiritul NYC, colorat în roșu, alb și albastru, spectacolul va reprezenta o expresie modernă a Classic American Cool prin ochii visătorului american suprem.

„Orașul New York m-a învățat să am visuri mărețe”, a spus Tommy Hilfiger. „Ca tânăr designer, a fost locul de naștere al viziunii mele. Pulsul orașului, cultura sa care emană încredere și deschidere, a alimentat brand-ul încă de la început. Sunt încântat să transpun acest sentiment pe podium cu un twist Tommy, care a devenit cartea noastră de vizită de-a lungul deceniilor.”

Experiența va avea loc la ora 20:00. pe 9 februarie 2024, și va fi găzduită de o instituție centrală din Manhattan, maximizând acea energie din New York într-o odă dedicată visurilor mărețe. O reîntoarcere la origini, cu mai multe fațete, spectacolul va reexplora forma pură a eleganței care se întâlnește în moștenirea preppy a brand-ului, precum și redefinirea experienței săptămânii modei. Pe podium va fi prezentată colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2024, în timp ce abordarea platformei “See Now, Buy Now” își va muta atenția către parteneriate culturale și campaniile sezoniere.

„Tommy Hilfiger este unul dintre marii visători americani”, a declarat Steven Kolb, CEO la CFDA. „Viziunea sa unică și impactul de durată asupra industriei modei au deschis calea pentru mulți. Este o sărbătoare potrivită a design-ului american și sunt onorat să asist la contribuțiile continue ale unei figuri atât de influente în industria noastră.”

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *