Connect with us

Style Radar

Tommy Hilfiger, show cu Zendaya la Paris

Designerul Tommy Hilfiger a pus in scena un show memorabil la paris pentru a celebra colaborarea cu Zendaya, inspirat de imaginile emblematice ale anilor ’70 si de prezentarea de moda Battle of Versailles din 1973.

Publicat

pe

Tommy Hilfiger, show cu Zendaya la Paris

Brandul Tommy Hilfiger anunta evenimentul experiential de moda TOMMYNOW Primavara 2019 ce prezinta colectia colaborativa TommyXZendaya. Show-ul a celebrat si onorat femeile puternice, emblematice pentru cultura pop americana a anilor ‘70, precum si prezentarea de moda Battle of Versailles din 1973 si declaratia autentica facuta de modelele americane care au urcat pe podium. 

Show-ul de moda TOMMYNOW din acest sezon continua sa aduca la viata spiritul brandului pentru consumatorii din intreaga lume. Din toamna anului 2016, spectacolul a calatorit in orase din America de Nord, Europa si Asia, iar fiecare oprire continua sa imbine brandul TOMMY HILFIGER cu energia optimista si tinereasca a audientelor locale. “TOMMYNOW Presents TommyXZendaya” a avut loc sambata, 2 martie 2019, ora 22:00 (ora locala), prezentand colectia colaborativa TommyXZendaya Primavara 2019 la Théatre des Champs-Élysées. Evenimentul s-a desfasurat sub formatul de sucess “See Now, Buy Now” semnat Tommy Hilfiger, iar tinutele de podium au fost disponibile imediat printr-un ecosistem de canale de cumparare in peste 70 de tari. 

MESAJUL COLECtIEI

AMERICANI LA PARIS

in acest sezon, TOMMYNOW descinde in Orasul Luminilor pentru dubutul TommyXZendaya, prima colectie colaborativa realizata de Tommy Hilfiger si Zendaya, ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile dedicate femeilor. Spectacolul a fost inspirit de Battle of Versailles din 1973, cand o noua generatie de supermodele a adus vestimentatia americana pe podiumul european cu un sarm si charisma fara precedent. 

Printurile zodiacale desenate de mana formeaza o piatra de temelie a pozitivitatii, impreuna cu o croiala precisa care ofera un twist vibrant vestimentatiei masculine. Puloverele si rochiile denota incredere, in timp ce articolele vestimentare din piele si siluetele sexy din denim permit feminitatii sa ocupe centrul scenei. 

Primavara 2019 celebreaza optimismul si puterea femeii moderne din zilele noastre, in timp ce acorda un omagiu emblemelor anilor ’70 si culturii libere a erei care l-au inspirit pe Tommy sa deschida primul sau magazin, People’s Place.

 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *