Connect with us

ADPM Travel

Top 10 apartamente de lux în Paris prin Airbnb

Să cauți cele mai bune locuri de cazare din Paris nu reprezintă deloc o sarcină ușoară. Există foarte multe opțiuni din care să alegi, opțiuni printre care te poți pierde ușor. Dacă plănuiești o vacanță în curând și nu vrei neapărat să stai la un hotel, iată 10 apartamente de lux din Paris pe care le poți închiria prin Airbnb.

Publicat

pe

Top 10 apartamente de lux în Paris prin Airbnb

Cu aproape 90 de milioane de turiști care îi trec pragul anual, Franța este poate cea mai vizitată țară din lume. Parisul reprezintă, fără doar și poate, principala atracție pentru majoritatea turiștilor. Doar este cel mai romantic oraș din lume, are un farmec aparte și unele dintre cele mai interesante muzee din lume! În plus, reprezintă pentru mulți o experiență culinară cum nu poți trăi altundeva.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni au renunțat să se cazeze în hoteluri, preferând adesea apartamentele închiriate de oameni în sistem hotelier.

Vă invităm să descoperiți, în continuare, 10 dintre apartamentele de lux pe care le poți închiria în Paris prin Airbnb.

Apartament lângă Luvru, arondismentul 1

Acest apartament oferă atât condiții de lux, cât și o locație ideală. Este locul perfect pentru a te relaxa după o zi plină, după ce ai vizitat Luvru, Musée des Arts Décoratifs sau Grădinile Tuileries, care se află în imediata apropiere.

Advertisement

Apartament romantic în Cartierul Latin, arondismentul 5

Un apartament mic, très chic, cu șemineu în living și multe plante. De asemenea, se află la câțiva pași de îndrăgita librărie Shakespeare and Company.

Apartamentul arhitectului, arondismentul 9

Un arhitect este cel care deține acest apartament frumos amenajat din arondismentul 9 al Parisului. Un spațiu mic, perfect pentru un cuplu, amplasat în imediata apropiere a Palais Garnier și a Galeriilor Lafayette.

Loft lângă Champ Élysées, arondismentul 8

Acest apartament modern în stil mansardă este amplasat într-o clădire din secolul al XIX-lea. Poți savura un espresso de dimineață fie în living-ul frumos amenajat, fie în curte.

Apartament La Place Dauphine, arondismentul 1

Cu candelabre Baccarat, un cuptor La Cornue, săpunuri Aesop și pereți decorați cu opere de artă, acest apartament este perfect pentru pasionații de artă. Mai ales că atracții precum Luvru și Muzeul D’Orsay sunt la doar câteva minute distanță.

Loft liniștit, arondismentul 6

Acest apatament a fost amenajat în fostul studio al unui pictor. Un spațiu cu lumină naturală și un design cool. Locația se află la doar câteva străzi distanță de Jardin du Luxembourg.

Advertisement

Apartament unic în Marais, arondismentul 4

Mulți dintre cei care au stat în acest apartament spun că s-au simțit ca acasă datorită interioarelor sale moderne, lenjeriei de pat confortabile și a bucătăriei complet echipate.

Penthouse, arondismentul 10

Un penthouse unic decorat cu artă modernă, cu finisaje elegante și multă lumină naturală. Locul de cazare este situat aproape de mai multe stații importante de metrou, precum și de Palais Garnier.

Maison Privée, arondismentul 5

O locație special gândită pentru cei care călătoresc în familie. Un conac din cartierul Val de Grace, care include două dormitoare pentru copii și o sală de jocuri – plus spațiu amplu în aer liber, precum și un loc de parcare. Pentru cei care îl închiriază în sezonul cald, există chiar și o mică piscină.

Loft Montmartre, arondismentul 18

Grație tavanelor înalye și ferestrelor mari, această mansardă pe două etaje oferă vedere panoramică la Montmartre și Sacre-Coeur.

Sursa: Vogue

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *