Connect with us

Evenimente

Top Line a deschis showroom-ul de mobilier Maletti pentru saloane de înfrumusețare

Top Line, companie lider în furnizarea de soluții complete pentru industria de frumusețe profesională, a inaugurat primul showroom de mobilier pentru saloane Maletti din România. Noul spațiu din bd. Regina Maria 14 reprezintă o adevărată inspirație pentru designerii, arhitecții și antreprenorii care doresc să lanseze proiecte în domeniul saloanelor de înfrumusețare.

Publicat

pe

Top Line a deschis showroom-ul de mobilier Maletti pentru saloane de înfrumusețare

Vedete cunoscute din showbiz, precum Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Elisabeta Lipă, Daliana Răducan, Gabriela Oțil, Daiana Anghel, Raluca Bădulescu, Oana Roman, Roxana Ciuhulescu, Simona Țăranu, Livia Graur s-au numărat printre primii vizitatori ai showroom-ului, participând la evenimentul de lansare ce a avut ca și concept fuziunea tehnologiilor inovative cu natura și sustenabilitatea.

Printre punctele principale de atracție s-au aflat sistemul Vapomist, dedicat saloanelor de înfrumusețare, care permite tratamente cu abur fierbinte folosind doar apă demineralizată direct în rezervor-recipient, fără nicio instalație hidraulică, și HUB – unitatea mobilă de spălat inovatoare. De asemenea, invitații au avut ocazia sa descopere și cele mai inovative dispozitive medicale pentru clinici și centre de înfrumusețare, distribuite exclusiv de Top Line.

”Maletti este lider mondial în proiectarea și furnizarea de mobilier pentru saloane de coafură si SPA. Cu peste 85 de ani de succes, compania italiană rămâne în fruntea industriei, colaborând cu cele mai prestigioase branduri din domeniu si cei mai cunoscuti designeri. Mai mult, acordă o mare atenție sustenabilității, oferind servicii într-o manieră etică și durabilă, respectând mediul și societatea. Ne-a făcut o reală bucurie să îl avem alături, la eveniment, pe Matteo Maletti, export area manager Maletti, care le-a prezentat invitaților viziunea companiei și soluțiile pe care le oferă.

Top Line este, de mulți ani, distribuitorul Maletti în România și vine în sprijinul tuturor celor care vor să lanseze business-uri de succes în domeniul frumuseții profesionale, cu soluții complete, de la mobilier și accesorii până produse de uz profesional și aparatură medicală”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Top Line a primit, în cadrul evenimentului, un premiu special pentru colaborarea fructuoasă de-a lungul anilor cu brandul Maletti.

În ultimii 20 de ani, Maletti Creative Team a introdus unele cele mai importante inovații în sectorul frumuseții profesionale. Printre acestea, aplicații de sprijin al gâtului concave pe lavoare, dispozitive manuale și electrice de ridicare a picioarelor, unități de masaj cu role și aer, ecrane integrate în oglinzi, introducerea mesei tehnice ca nou element de amenajare și, recent, hota pentru terapie prin culoare, combinată cu Sistemul SHW care produce apă specială pentru curățarea părului.

De-a lungul timpului, Maletti a colaborat cu designeri internaționali prestigioși precum Philippe Starck, Maurizio Macciocchi, Didier Gomez, Claudio Silvestrin, Borek Sipek, Ross Lovegrove, Matta & Varaschin, Christophe Pillet, Elisa Gargan Giovannoni și Sarah Lavoine.

Maletti s-a confirmat în tot acest timp ca un pionier în sectorul său, introducând designul mobilierului inovator pentru saloane de coafură, rămânând fidelă promovării Made in Italy, tehnologiei și sustenabilității.

În 2021, pentru a coincide cu cea de-a 85-a aniversare a prezenței sale pe piața internațională, Maletti a obținut înregistrarea mărcii sale istorice în registrul special ‘Marcă Istorică de Interes Național’ în Italia. Acest certificat este o recunoaștere meritată a istoriei familiei Maletti ce a devenit punctul de referință pentru întregul sector la nivel internațional.