Connect with us

ADPM Beauty

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

STARDUST MED, cea mai avansata si performanta tehnologie de epilare laser, a fost lansata de Top Line Romania in Centrele de Slabit si infrumusetare Sihouette din Bucuresti.

Publicat

pe

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

Este vorba despre cel mai inovator dispozitiv pentru epilare-laser, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea mai sensibila si de culoare deschisa.

Tehnologia unica a aparatului laser imbina, intr-o retea de diode, trei lungimi de unda – 808 nm, performantele alexandrit 755 nm si randamentul laserelor Nd-Yag, de 1 064 nm – pentru a actiona eficient pe orice tip de piele si orice tip de fir de par, chiar si in cazul celui mai fin si incapatanat. Astfel, dupa sase sedinte, chiar si firele de par rebele care rezistau pana acum la actiunea laserului, sunt eliminate complet.

STARDUST MED este prevazut cu un senzor inteligent care analizeaza structura firului de par si recomanda ce lungime de unda este potrivita si la ce adancime se actioneaza.

in plus, este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piata, pentru ca este prevazut cu un sistem de tripla-racire inovator, cu canale din aur si cupru, care reduce senzatia de disconfort.

Mai mult, sedintele de tratament sunt mai scurte, intrucat se poate lucra acum rapid si eficient, pe zone mai intinse ale pielii.

Se poate lucra cu STARDUST MED si pe pielea bronzata, in timpul verii! Atata timp cat nu te expui la soare cu cinci zile inainte si dupa epilare, in cazul pielii sensibile, si cu trei zile inainte si dupa procedura, in cazul pielii normale, nu vor exista riscuri. Pentru rezultate pe termen lung, este important sa se respecte frecventa si sa se urmeze sedintele la interval de 20-45 de zile, cand se va lucra cu frecvente diferite.

Rezultatele foarte bune sunt si pentru parul blond si alb, in procent de 50%.

Cum actioneaza STARDUST MED

Energia fasciculului laser STARDUST MED atinge doar selectiv partea de tesut vizata multumita absorbtiei diferite a luminii la diferite lungimi de unda si respecta Timpul de Relaxare Termica (TRT) al pielii.

Fasciculul laser este absorbit exclusiv de catre radacina firului de par, care este distrusa prin acumulare de caldura continua.

Astfel, procedura este pe cat de confortabila, pe atat de eficienta si cu rezultate rapide.

Ce poate trata Diode Laser STARDUST MED?

Laserul este potrivit pentru indepartarea permanenta si progresiva a parului nedorit si ofera rezultate rapide.

Cate sesiuni de tratament sunt necesare?

Numarul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucreaza si de fiecare persoana, dar se efectueaza, in mod normal, 4-8 sesiuni de tratament, pe aceeasi zona.

Este permanenta indepartarea parului?

Noul laser STARDUST MED asigura o reducere a radacinii firelor de par de pana la 90% intr-un timp foarte scurt. Tratamentele multiple, respectiv distantate, sunt necesare pentru a obtine rezultate stabile in timp.

Este sigur?

Diode Laser STARDUST MED s-a dovedit a fi absolut sigur si nu este daunator organismului uman daca se respecta protocoalele de tratament. Este posibil sa apara roseata imediat dupa tratament, dar aceasta dispare rapid.

 

Cine nu poate utiliza tratamentul cu Diode Laser STARDUST?

Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, celor cu piele foarte groasa, pacientilor care utilizeaza medicamente care pot provoca fotosensibilitate si celor cu afectiuni ale pielii pe zona care urmeaza a fi tratata.

Este dureros?

Multumita sistemului exclusiv de racire, de pana la -5 ° C, cu safir in contact cu pielea, procedura este mult mai confortabila decat alte tehnologii de pe piata. in timpul tratamentului, se poate simti o senzatie usoara de discomfort, sub forma de intepaturi, pe masura ce actioneaza impulsul laserului.

ULTRAFORMER 3, lifting nechirurgical al zonei ochilor, lansat de Top Line Romania

Tehnologia de epilare definitiva STARDUST MED este distribuita de Top Line Romania si este disponibila la Centrele de Slabit si infrumusetare Silhouette si Cronos Med din Bucuresti.

👍Epilare cu laser mult mai rapida si mult mai confortabila! 🎉STARDUST MED, nou sosit la Silhouette, este prevăzut cu un senzor inteligent care analizează structura firului de păr și recomandă ce lungime de undă este potrivită și la ce adâncime se acționează. 👍În plus, este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piață, pentru că este prevăzut cu un sistem de triplă-răcire inovator, cu canale din aur și cupru, care reduce senzația de disconfort. Anul acesta vei avea cea mai fină și mai radiantă piele! ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #epilaredefinitiva #stardustmed #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #beautifulskin #epilarelaser #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on

🎉Am adus, la Silhouette STARDUST MED, in premiera in Romania, cel mai inovator dispozitiv pentru epilare-laser, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă și de culoare deschisă.💃 Tehnologia unică a aparatului laser îmbină, într-o rețea de diode, trei lungimi de undă – 808 nm, performanțele alexandrit 755 nm și randamentul laserelor Nd-Yag, de 1 064 nm – pentru a acționa eficient pe orice tip de piele și orice tip de fir de păr, chiar și în cazul celui mai fin și încăpățânat. Astfel, după șase ședințe, chiar și firele de păr rebele care rezistau până acum la acțiunea laserului, sunt eliminate complet. Anul aceasta vei avea cea mai fină și radiantă piele! Te așteptăm! ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #epilaredefinitiva #stardustmed #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #beautifulskin #epilarelaser #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on