Connect with us

Evenimente

Top Line a susținut frumusețea atipică, dincolo de aparențe, la Gala Atipic Beauty 2023

Top Line, compania lider în România în domeniul soluțiilor pentru industria de frumusețe profesională, a fost, și în acest an, partener principal al Galei Atipic Beauty. Evenimentul, inițiat de Andreea Marin, Alin Gălățescu și Monica Radu, și organizat de Fundația Prețuiește Viața și Asociația Open Your Heart, transmite publicului un mesaj puternic și inspirațional: ”frumusețea e în noi, nu în aparențe!”.

Publicat

pe

Top Line a susținut frumusețea atipică, dincolo de aparențe, la Gala Atipic Beauty 2023

Gala prezintă în fiecare an cazurile unor femei puternice și ale unor bărbați curajoși, care, deși își petrec viața în scaun cu rotile, dovedesc că au puterea, demnitatea și ambiția de a reuși în viață sub toate aspectele: au familii frumoase, cariere de succes și puterea de a trece peste orice impas, precum și de preconcepții sociale fără a se lamenta.

Aceste persoane au defilat pe podium în scaune cu rotile, în calitate de manechini, alături de vedete cunoscute din showbiz, purtând creații de designeri, și dovedind că frumusețea stă dincolo de tiparele clasice.

Andreea Marin a fost gazda evenimentului la care au participat oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, dar și oameni de succes din diverse domenii.

Top Line a fost partenerul evenimentului și la ediția din acest an și a oferit 78 de cadouri participanților prezenți pe scenă, și echipei de voluntariat a Fundației Prețuieste Viața.

Diana Baicu, Director General Top Line, a urcat pe scena evenimentului și, alături de Andreea Marin, le-a reamintit invitaților impactul proiectului comun, “Nu există nu se poate”, și relația specială între companie și Gala Atipic de-a lungul anilor.

“Atipic Beauty este un eveniment unic ce are ca sursă de inspirație oameni cu povești de viață incredibile! Suntem mândri de parteneriatul nostru ce are deja scrise capitole întregi alături de Andreea Marin și apreciem eforturile despuse de toți cei implicați! Suntem recunoscători că am fost și în acest an alături de acești oameni minunați! Frumusețea e în noi, nu în aparențe!”, a declarat Diana Baicu, Director General Top Line.

Top Line a fost prezent la gală și cu brandul de nutriție Gianluca Mech. Peste 1000 de invitați, printre care multe vedete, au avut ocazia să afle mai mult despre brand-ul italian și dieta Tisanoreica și să testeze gustări fără zahăr, conservanți, alcool sau gluten din gama Tisanoreica. Brandul este deținut de Gianluca Mech, cunoscut ca nutriționistul vedetelor și unicul moștenitor al unei tradiții vechi de prelucrare a plantelor medicinale.

Dieta Tisanoreica elimină aproape integral zaharurile și limitează drastic grăsimile, oferind corpului, în schimb, proteine pure. Dieta activează cetoza, un proces metabolic prin care corpul folosește grăsimile stocate în corp, prelucrate de ficat, sub forma unor corpi cetonici (cetone), pentru a-și produce energia. Ce este unic în cazul dietei Tisanoreica este că masa musculară nu este afectată, ci doar masa de grăsime este redusă cu rapiditate.