Connect with us

ADPM Beauty

Top Line lansează ToskaniMed și soluțiile antiaging pe baza conceptului de mezosinergie

Top Line, compania lider din România în domeniul soluțiilor pentru industria de frumusețe profesională, lansează, pe piața autohtonă, brandul internațional ToskaniMed și conceptul său antiaging de mezosinergie.

Publicat

pe

Top Line lansează ToskaniMed și soluțiile antiaging pe baza conceptului de mezosinergie

În cadrul unui eveniment organizat la Silhouette Medical Center, Dr. Luis Campos, specialist în chirurgie estetică și trainer internațional, a prezentat, în premieră, conceptul inovativ ToskaniMed de mezosinergie pentru zona perioculară, precum și produsele vedetă ale brandului: peelinguri medicale, fillere și produse pentru revitalizare a tenului.

Dr Luis Campos a participat, cu ocazia prezenței în România, și la Congresul Anti-aging de la București, unde a susținut o prezentare pe tema aplicării mezoterapiei în zona perioculară și în tratamentele pentru cicatricile postacneeice.

La evenimentul de pre-lansare, organizat la Silhouette Medical Center, Dr. Iulia Panțuru, medic dermatolog, trainer Toskani Med în România, și Dr. Ina Șoșoacă, director medical, medic specialist dermatologie și medicină estetică, au prezentat specialiștilor prezenți avantajele soluțiilor ToskaniMed.

Ce este mezosinergia

Mezosinergia este un concept antiaging inovativ care îmbunătățește calitatea pielii prin peeling și substanțe personalizate, aplicate cu ajutorul dispozitivului de microneedling original, neopenMED. Tratamentul, disponibil la Silhouette Medical Center și în clinicile partenere Top Line, diminuează ridurile fine din zona sensibilă a ochilor și tratează cearcănele, zona întunecată de sub ochi și cicatricile postacneice.

Advertisement

Prin folosirea capului mobil al neopenMED, adaptabil la suprafața feței, se crează puncții perpendiculare pe piele, ceea ce permite o aplicare ulterioară mai precisă și mai eficientă a produselor pe bază de peptide biomimetice: la nivelul epidermei cu peptide, la nivelul dermei cu HA3 pentru stimularea pielii și la nivelul hipodermei cu fillere dermice pentru remodelarea pielii.

Despre ToskaniMED

ToskaniMED este marcă medicală a laboratorului farmaceutic Toskani Global care, cu o experiență de peste 36 de ani în domeniul medicinei estetice și prezent în peste 70 de țări, este specializat în produse medicale și cosmetice 100% destinate tratamentelor medico-estetice.

ToskaniMED, distribuit în România de Top Line, pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul medical produsele necesare pentru a efectua cele mai eficiente, eficace și sigure tratamente. Scopul ToskaniMED este de a le oferi profesioniștilor din domeniul medicinei estetice soluții complete și inovatoare pentru îngrijirea pielii.

Avantajele ToskaniMed constau în calitatea farmaceutică a ingredientelor active din produselor brandului, calitatea și siguranța absolută a tuturor proceselor, și inovația formulelor concepute și dezvoltate pentru a obține soluții complete bazate pe ingrediente active de tehnologie avansată (peptide biomimetice, lipozomi, acid hialuronic de 3.000 kDa, etc).

Toate produsele ToskaniMed sunt supuse celor mai minuţioase controale, astfel încât aplicarea lor să fie eficientă personalului medical și sigură pentru pacient. În plus, au o componentă importantă de sustenabilitate și grijă față de mediu.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *