Connect with us

Stiri Interne

Toți chefii de la Chefi la cuțite, dați afară de la Antena 1. Ce s-a întâmplat?

Sezonul cu numărul treisprezece al show-ului Chefi la cuțite de pe Antena 1 va veni cu schimbări majore. Toți cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, au fost dați afară. Iată ce s-a întâmplat.

Publicat

pe

Toți chefii de la Chefi la cuțite, dați afară de la Antena 1. Ce s-a întâmplat?

Chefi la cuțite este poate cea mai de succes emisiune de cooking din țara noastră. Drept dovadă stă și longevitatea show-ului, în prezent fiind difuzat cel de-al doisprezecelea sezon pe Antena 1. Iată însă că următorul sezon va veni cu schimbări majore.

Cei trei jurați, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea au fost dați afară de Antena 1. În locul lor vor veni alți jurați.

Cum s-a ajuns la această situație? Anunțul a fost făcut seara trecută de reprezentanții postului, printr-un comunicat de presă.

Conform acestui comunicat, motivul ar fi constat în refuzul celor trei de a participa la filmările pentru noul sezon. Filmările ar fi trebuit să înceapă acum, în luna octombrie, lucru stabilit încă din primăvara anului în curs.

Chefi la cutite

Cei trei ar fi invocat oboseala ca motiv al refuzului de a filma noul sezon. Asta în ciuda faptului că filmările pentru actualul sezon s-au încheiat în aprilie 2023. Mai exact, a existat o pauză de aproape jumătate de an.

Conform Antena 1, nu s-a găsit nicio modalitate de a rezolva această situație. În consecință, s-a luat decizia înlocuirii celor trei chefi.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect. Lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a declarat Mona Segall, producătoarea show-ului tv.

Seara trecută, Antena 1 a difuzat un nou episod din sezonul doisprezece al emisiunii. Telespectatorii au asistat astfel la ceartă monstru între doi dintre jurați. Este vorba despre Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După un schimb dur de replici, Dumitrescu chiar a părăsit platoul emisiunii.