Connect with us

Stiri Interne

Totul despre croaziera în care au plecat Andra și Cătălin Măruță

După un an foarte aglomerat din punct de vedere profesional, Andra și Cătălin Măruță petrec zilele acestea o vacanță de neuitat, alături de copiii lor, pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas este un adevărat oraș plutitor care îi poartă pe aceștia prin destinații de vis. Este pentru prima oară când cei patru au parte de o astfel de experiență pe mare.

Publicat

pe

Totul despre croaziera în care au plecat Andra și Cătălin Măruță

Alături de copiii lor, Eva și David, Andra și Cătălin Măruță s-au cazat intr-un apartament spațios, situat la etajul 9 al impresionantului vas de croazieră. De pe balconul acestui apartament, ei pot admira întinderea nesfârșită a apei azurii a Mediteranei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Măruță Alexandra Irina (@andra)

Advertisement

Vasul a plecat din Barcelona și ancorează în destinații de vis precum Palma de Mallorca, Marsilia, La Spezia, Roma sau Napoli.

Andra și Cătălin Măruță au astfel ocazia nu doar să vadă mai multe destinații într-o singură vacanță, ci și să descopere cele mai inedite atracții de pe vasul de croazieră sau să se răsfețe cu cele mai bune preparate culinare în cele 11 restaurante a la carte realizate de chefi cu renume mondial. Vasul are 20 de restaurante, dintre care 8 sunt incluse în prețul croazierei.

Imensul Symphony of the Seas găzduiește aproximativ 6680 de pasageri, la care se adaugă cei peste 2200 de angajați ai Royal Caribbean care au avut grijă ca turiștilor să nu le lipsească absolut nimic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Advertisement

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Pe Symphony of the Seas se regăsește și un parc imens, în aer liber, cu peste 12 000 de plante și copaci, denumit Central Park, dar și o promenadă cu zeci de magazine și restaurante.

Printre alte atracții ale vasului se numără, spre exemplu, și barul pe platformă mobilă, ce se ridică și coboară de la un etaj la altul. De asemenea, un Bionic Bar unde cocktailurile sunt realizate și servite de roboți, un cazino, discoteci, cluburi de jazz și karaoke, precum și un parc de distracții în aer liber, cu un carusel, tobogane de zeci de metri lungime, tiroliană la o inaltime de 50 de metri, terenuri de sport, piscine, jacuzzi, solarium ori simulatoare de surf.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie, ci este o experiență inegalabilă”, spune și Cătălin Măruță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Măruță Alexandra Irina (@andra)

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *