Connect with us

Stiri externe

Totul despre noul album al lui Adele, 30

Adele revine în forță pe piața muzicală internațională. A slăbit 50 de kilograme și are un look nou nouț, extrem de fresh. A lansat astăzi un nou single după o pauză de 6 ani, iar pe 19 noiembrie va lansa un nou material discografic. Iată totul despre noul album al lui Adele, 30.

Publicat

pe

Totul despre noul album al lui Adele, 30

A venit momentul în care Adele revine pe piața muzicală după o pauză de 6 ani. Astăzi, artista și-a lansat noul single, Easy on Me. Piesa face parte de pe cel de-al patrulea album al ei, 30. Iată tot ce trebuie să știm despre noul album al lui Adele.

Noul single, Easy on Me

„Nu e aur în acest râu/În care mi-am spălat întotdeauna mâinile/Știu că e speranță în aceste ape/Dar nu pot înota când mă înec în tăcere/Baby, lasă-mă să intru”, sunt câteva dintre versurile celui mai nou single semnat Adele. Piesa a fost lansată astăzi și are deja peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

Despre ce e noul album?

În timpul unui Live pe Instagram, fanii au întrebat-o pe Adele despre subiectul noului album. Ea le-a răspuns simplu că este despre divorț. În luna ianuarie a acestui an, Adele și fostul ei soț, Simon Konecki, au finalizat divorțul.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Când va fi lansat?

Adele a confirmat faptul că noul album, intitulat 30, va fi lansat pe data de 19 noiembrie.

Vor exista colaborări pe album?

Piesele de pe album sunt compuse și cântate exclusiv de Adele. Așadar, albumul nu va include nicio colaborare.

Va exista un documentar?

Conform presei internaționale, un documentar de televiziune ar putea însoți lansarea albumului Adele. Dacă zvonurile se vor confirma, acesta va fi lansat în preajma sărbătorilor de iarnă.

Easy on Me

Videoclipul este unul cinematografic. Adele își cere iertare pentru greșelile nevionvate din trecut, reflectând asupra unei relații eșuate.

Cum își menține Adele greutatea după ce a slăbit 50 kg

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)