Connect with us

Cinenews

Totul despre noul serial fenomen The Prom, ce va fi lansat pe Netflix în decembrie

Toată lumea așteaptă lansarea din decembrie, pe Netflix, a serialului fenomen The Prom. Iată tot ce știm în acest moment despre super producția în care joacă Nicole Kidman, Meryl Streep și Kerry Wahsington.

Publicat

pe

Totul despre noul serial fenomen The Prom, ce va fi lansat pe Netflix în decembrie

Netflix se pregătește de lansarea unui nou serial fenomen. Se numește The Prom și este realizat după musicalul Brodway cu același nume. A mai rămas aproximativ o lună și jumătate până la apariția acestei producții pe care toată lumea o așteaptă cu sufletul la gură.

Pe ce se bazează povestea?

Scenariul este inspirat din musicalul Brodway cu același nume. Liceana Emma Nolan își dorește să meargă alături de iubita ei, Alyssa Greene, la Bal. Dar locuiește într-un orășel mic din Indiana. Deși directorul școlii susține acest cuplu, Președintele Asociației Părinți-Profesori nu suportă ideea ca un cuplu gay să își celebreze iubirea în văzul lumii. De menționat este că Președintele Asociației Părinți-Profesori este chiar mama Alyssei.

Pe de altă parte, în New York, Dee Dee Allen și Barry Glickman sunt doi actori la început de drum. Au jucat într-o producție Brodway care a fost un eșec. În încercarea lor disperată de a-și repara imaginea, călătoresc în Indiana pentru a susține cauza Emmei.

Există un trailer?

Netflix a lansat trailer-ul oficial pentru serialul The Prom pe 22 octombrie. Are deja aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Distribuția

Meryl Streep, Nicole Kidman și Kerry Washington sunt de departe starurile acestei producții. Acestora li se alătură și alți actori, precum Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kevin Chamberlin, Tracey Ulman și Ellen Pellman.

Ellen Pellman este proaspăt absolventă a Universității Michigan și va juca rolul Emmei.

Când va avea loc premiera?

Serialul The Prom va fi lansat pe Netflix pe data de 11 decembrie.

Muzica

Serialul va include toate piesele din musicalul original. În plus, va exista o piesă nouă, special scrisă pentru această producție. Este vorba despre o baladă emoționantă despre despre acceptare și prejudecăți.

Ce se lansează pe Netflix în noiembrie