Connect with us

Stiri Interne

„Tradarea”, serialul turcesc care tine milioane de romani in fata televizoarelor!

Serialul „Tradarea” de la Kanal D se bucura de din ce in ce mai mult succes in randul romanilor, reusind sa tina un numar absolut impresionant de telespectator in fata micilor ecrane!

Publicat

pe

tradarea-kanal-d

Luni, 8 septembrie, serialul “Tradarea” a situat Kanal D pe locul 2 in topul audientelor din Romania, pe toate cele 3 targeturi. Astfel, in intervalul 20:00 – 22:15, statia a inregistrat 5,6% Rating si 12,1% cota de piata, pe publicul National, 5,2% Rating si 11,7% cota de piata, pe publicul 18-49 Urban, si 3,7% Rating si 9,6% cota de piata, pe publicul All Urban, conform datelor oferite de Kantar Media Romania.

Citeste si: Exclusiv! Wilma Elles, “amanta” din serialul “Tradarea” (Kanal D): “Unii ma privesc urat cand ma vad pe strada!”

Marturisirile lui Ali (Erkan Petekkaya), fiului sau cel mic si pataniile lui Berrin, fiica cea mare a familiei Akarsu, au tinut cu sufletul la gura 1.029.000 de romani. Minutul de aur a fost inregistrat la 21.38, cand 1.398.000 de telespectatori urmareau Kanal D.

Nu ratati in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, serialul “Tradarea”, cu Erhan Peterkkaya, Ayca Bingol si Wilma Elles in rolurile principale.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *