Connect with us

ADPM Beauty

Începe 2018 cu o nouă piele, întinerită și fără riduri, cu tratamentul DERMIA de la Silhouette!

Dermia este procedura complexă care, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament.

Publicat

pe

Anotimpul rece și poluarea din orașele mari amplifică problemele estetice ale tenului: riduri pronunțate, lipsa fermității, un ten fără vitalitate.

Avem nevoie de un restart, de o nouă piele, sănătoasă, întinerită și fără riduri, iar, pentru a obține acest lucru, este necesar să apelăm la tratamente profesionale, realizate în centre de înfrumusețare, cu o eficiență dovedită și cu ajutorul unor produse profesionale cu concentrație mare de agenți activi.

Tratamentul care revitalizează tenul și acționează exact pe ridurile și zonele problematice ale pielii este DERMIA, disponibil la Centrele Silhouette din București (Unirii și Dorobanți).

Dermia este procedura complexă care, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament.

Produsele profesionale folosite sunt cosmetice regenerative ce tratează problemele de piele. Sunt soluții bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire.

Adelina Pestrițu, Anda Adam, Albertina Ionescu, Amalia Enache, Ela Crăciun, Ellie White, Andreea Perju, Patrizia Paglieri, Crina Abrudan, Adina Halas s-au numărat printre vedetele care au descoperit, în cadrul evenimentului de la Silhouette, beneficiile Dermia Solutions.

 

Adelina Pestritu

Adina Halas

Albertina Ionescu

Amalia Enache

Anda Adam

Andreea Perju

Ela Craciun

Ellie White

Diana Baicu (Top Line) si Patrizia Paglieri

6 SKIN FACTORS pentru fiecare tip de piele

Dermia Solution a dezvoltat 6 SKIN FACTORS, în funcție de nevoile diferite ale tenului.

 

FAKTOR  D – combinație de produse și proceduri dezvoltate pentru ten deshidratat, sensibil, care se exfoliează, care dă senzația că ține;

FAKTOR  O – pentru ten gras, cu puncte negre, cu pori dilatați și acnee;

FAKTOR P – pentru ten pigmentat, cu pete cauzate de înaintarea în vârstă și nuanțe diferite ale tenului;

FAKTOR S – pentru ten sensibil, reactiv, cu cuperoză;

FAKTOR W – pentru ten uscat, matur sau mixt, care și-a pierdut elasticitatea, supus unor agresuni mai ales cele ale mediului înconjurător.

 

Cum acționează tratamentul DERMIA prin procedura SKINFAKTOR de la Silhouette

 

Dermia începe cu purifiere blândă, continuă cu peeling biologic și poliabraziune, procedura de Micro Activare M ce stimulează epiderma pentru ca agenții activi să pătrundă în adâncime, pentru ca apoi să stimuleze sistemele proprii de reparare a pielii.

Tehnica este completată eficient cu o alternativă total neinvazivă la injecțiile împotriva ridurilor sau mezoterapie. Micro Activarea S facilitează tratamentul local special al ridurilor mici și cicatrici deschizând stratul superior al pielii. Pe durata tratamentului, cei mai concentrați agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasați direct în riduri.

La final se aplică măști de lifting și regenerare și produsele cu acid hialuronic si complex de lifting ce pot fi utilizate apoi și acasă pentru a întreține și îmbunătăți rezultatele unice obtinute cu Dermia SKINFAKTOR”, declară medicul dermatolog de la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.

adelina

Procedura elimină imperfecțiunile de la nivelul dermului, umple ridurile localizat și reface structura pielii, astfel încât să se obțină în final un ten vizibil întinerit și sănătos.

 

Inventatorii sistemului, la București

SKINFAKTOR, sistemul profesional disponibibil la Centrele Silhouette din București, amplifică rezultatele tratamentelor faciale, atât profesionale cât și pe cele ale produselor de îngrijire. Cu o relatie unica intre tehnologie și funcționalitate, acest concept acționează pentru a preveni și corecta problemele tenului, precum îmbătrânirea prematură, liniile fine și ridurile, coșurile, hiperpigmentarea, lipsa de uniformitate a nuanței tenului, îngroșarea pielii și deshidratarea.

Inventatorii sistemului, Helmut și Gabrielle La Fontaine, au fost prezenți în România, la Silhouette Unirii, pentru a prezenta în detaliu acțiunea și beneficiile tratamentului DERMIA.

“După mai mult de 40 de ani de experiență în terapiile și tehnologiile dedicate îngrijirii dermului, am constatat nevoia dezvoltării unui sistem de produse cu rol corector și regenerant, care să integreze tehnologiile noastre patentate în privința activării producției de colagen – produsele având totodată un efect intensiv.

Îmbunătățirea sănătății tenului este scopul nostru principal și suntem mândri să vă prezentăm DERMIA Solution- sistemul noninvaziv dedicat sănătații pielii, cu rezultate pe termen lung!”, a declarat inventatorii sistemului, Helmut și Gabriela La Fontaine.

Protejare a mediului

 

“Dincolo de faptul că ne opunem testării pe animale, ingredienții din SKINFAKTOR provin din surse controlate, cu reputație. Am diminuat la maximum surplusul de ambalaj prin crearea unui program de rezerve, primul sistem dezvoltat cu respectarea mediului din intreg spectrul de produse cosmetice.

SKINFAKTOR este un sistem de tratamente formulat cu ingredienți activi cu cea mai ridicată concentrație, special selectați pentru a obtine maximum de rezultate fără a compromite integritatea pielii”, au adăugat Helmut și Gabriela La Fontaine.

 

Gama de produse pentru folosire după tratamentul din salon

Cura de patru sesiuni efectuată în centrul Silhouette este continuată acasă cu produsele Dermia recomandate de specialist pentru efecte maxime, disponibile si pe www.toplineshop.ro.


Tehnologia Dermia este disponibilă la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro). Un tratament Dermia costă 650 de lei, cura de patru sesiuni având un preț special. (Tel: 0727225157).

 

Web: www.silhouette.ro   

Facebook: www.facebook.com/CentreSilhouette

Instagram: @silhouette.ro