Connect with us

News

Trei generatii Kardashian in noua reclama la gentile FENDI!

Cea mai noua campanie Fendi isi propune sa promoveze femeile puternice si idealul de familie sanatoasa. Fendi nu a ales o femeie din clanul Kardashian, nici doua, ci trei. Da, trei generatii de femei vor promova gentile din piele ale brand-ului de lux.

Publicat

pe

Mama Kris Jenner, fiica Kim Kardashian West si nepotica in varsta de 5 ani, North West, sunt imaginea campaniei aniversara de 10 ani a casei de moda Fendi.

Pe Internet deja circula o imagine in care cele trei Kardashian stau pe iarba alaturi de gentile lor Fendi, exact asa cum ar face-o si o familie. Brand-ul de lux italian, promoveaza modelul de geanta, Peekaboo si a realizat si un scurt video in care vor aparea Kris, Kim si North pentru a exprima cat mai bine ideea de familie.

“Ne-am dorit sa extindem ideea de familie pentru ca este parte din istoria noastra. In cazul clanului Kardashian, toate sunt femei puternice, cu personalitati deosebite. Este o familie iconica, iar noi am vrut sa trecem dincolo de aparente si sa punem pe masa mai mult din latura lor intima”a declarat Silvia Venturini Fendi, directorul artistic al accesoriilor si al liniilor de imbracaminte pentru barbati, Fendi.

Prima campanie de promovare a gentilor #MeAndMyPeekaboo by Fendi a fost lansata in aprilie si avea la baza tot ideea de familie feminista. Starurile acelei campanii au fost directorul creativ Silvia Venturini Fendi si fiicele sale Delfina Dellettrez si Leonetta Luciana Fendi.

Kim si-a tachinat fanii pe internet si a postat un mesaj pe Twitter: “Atat de incantata sa apar intr-o campanie alaturi de mama si fiica mea.”