Connect with us

ADPM Business

Trupa Amadeus, cea mai ceruta sa cante la evenimentele Premium! Iata cat costa!

Multumita imaginii impecabile si a stilului muzical foarte elegant, artistele din trupa Amadeus sunt din ce in ce mai des cerute sa cante in cadrul evenimentelor cu staif, Premium. Inclusiv la cele de lansare a noilor modele de automobile de lux.

Publicat

pe

amadeus-mercedes

Amadeus ramane, dupa 13 ani de activitate, una din alegerile de top pentru evenimentele Premium din tara, dar si de peste hotare. Artistele sunt cerute sa cante la evenimentele de top, spre exemplu la lansarea unor noi modele masini de lux.

Astfel s-a intamplat si recent la evenimentul de lansare a unui nou model Mercedes.

Trupa Amadeus a mai cantat pana acum la zeci de evenimente internationale, printre care decernarea premiilor Formula 1 de la Viena, in fata lui Michael Schumacher, la Cairo, Egipt, la lansarea unui SUV Toyota, la Beijing la lansarea Porsche Carerra 911.

“In cazul lansarilor de produse premium din zona auto, accesorii luxury, a evenimentelor de tip management meeting, baluri, gale si receptii, trupa Amadeus ramane in topul clasamentului prin prisma faptului ca imbina eleganta si prestanta muzicii clasice cu imaginea fresh a artistelor si a show-urilor dinamice pe care acestea le pun in scena.

In plus, mai nou, Amadeus si-a extins formula incluzand noi instrumentisti alaturi de care adopta noi stiluri muzicale, de la Bossa Nova pana la fuziuni de Jazz si Chill-out. Amadeus a concertat, de altfel, in ultimul deceniu, la evenimente peste hotare precum World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1, festivaluri de film internationale.

Un concert de o jumatate de ora oferit de Amadeus necesita un buget de 1800 de euro, iar unul de o ora, 2500 de euro”, ne-a declarat o sursa din domeniul organizarii de evenimente.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *