Connect with us

Stiri externe

Trupa K-pop BTS se desparte

Au făcut furori în lumea întreagă cu muzica lor, au câștigat premii importante și au milioane de fani. Acum însă, trupa K-pop BTS se desparte. Tinerii cu origini coreene spun că au nevoie de o pauză.

Publicat

pe

Trupa K-pop BTS se desparte

BTS este o trupă K-Pop din Coreea de Sud care a fost înființată în 2010 și a debutat în 2013. Au devenit rapid cunoscuți în lumea întreagă și au milioane de fani. Poate cea mai îndrăgită trupă de K-Pop. Au susținut numeroase turnee și au câștigat de-a lungul anilor premii importante. Se pare însă că au obosit.

Trupa K-Pop BTS se desparte. Mai exact, artiștii au anunțat că iau o pauză pe o perioadă determinată. Mai mult, cei șapte membri ai trupei au dezvăluit că sunt gata să înceapă cariere solo.

În ultimii nouă ani, trupa BTS a doborât o mulțime de recorduri de vânzări și streaming online.

„Trebuie să acceptăm că ne-am schimbat. Parcă nu mai știu ce gen de trupă suntem. Industria nu-ți dă timp să te maturizezi. Trebuie să continui să produci muzică și să faci lucruri. Am acum nevoie de timp să mă maturizez, să mă descopăr. Să fac ceva ce este al meu”, a declarat unul dintre membrii BTS.

„Membrii BTS vor continua să fie activi sub diferite forme, inclusiv lucrând la proiecte solo”, a spus reprezentantul lor într-o declarație pentru Billboard.

Premiile Grammy 2022. Lista câștigătorilor!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *