Connect with us

News

Trupa One Direction s-ar putea destrama. Motivul? Liam Payne isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de iubita lui…

Toti fanii One Direction vor suspina la auzul vestii ca trupa lor preferata s-ar putea destrama din cauza… unei femei! Recent, Liam Payne (19 ani) a declarat ca nu poate sta nici o secunda despartit de iubita sa, modelul Danielle Peazer, si ca daca ar fi sa aleaga intre ea si trupa, ar alege-o pe ea fara sa clipeasca!

Publicat

pe

liam-payne

Liam Payne pare a fi dispus sa paraseasca trupa One Direction pentru a fi in permenenta alaturi de iubita sa, modelul Danielle Peazer.

“Nu suport sa stau departe de Danielle. Daca ar trebui sa aleg intre ea si trupa, as alege-o pe ea”, a declarat carismaticul artist pentru Daily Star.

liam-payne-danielle-peazer

Se pare ca Liam a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a o lua pe iubita lui in turneul din SUA al One Direction, dar casa de discuri a refuzat acest lucru pe motiv ca nu isi doreste ca vietile personale ale membrilor trupei sa le distraga acestora atentia de la ceea ce au de facut pe scena.

one-direction-1

O sursa a declarat pentru Daily Star ca Payne s-a imbolnavit brusc, iar relatia lui cu Danielle este in impas din cauza ca cei doi nu au indeajuns timp la dispozitie pe care sa-l petreaca impreuna.

De cand s-au impacat, la sfarsitul anului trecut, ei au devenit si mai apropiati. Lui Liam ii displace profund ideea de a fi din nou departe de ea. Se bazeaza foarte mult pe ea din punct de vedere emotional. Ceilalti membri ai trupei sunt total diferiti fata de el – ei vor mereu sa petreaca alaturi de alte fete”, a dezvaluit aceeasi sursa.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *