Connect with us

Stiri Interne

Trupa Simplu s-a reunit după 13 ani. VIDEO

După 13 ani de la despărțire, trupa Simplu s-a reunit într-un moment artistic de excepție la concertul lui Smiley de la Arenele Romane. Iată cum au cucerit publicul!

Publicat

pe

Trupa Simplu s-a reunit după 13 ani. VIDEO

Pe 1 iunie, Smiley a organizat un super concert la Arenele Romane din București. Show-ul SmileyVerse a combinat proiecții holografice, sunet de înaltă calitate și o energie explozivă.

Cei 5.000 de spectatori au fost captivați de un show de aproape trei ore. Ritmul alert și interacțiunea constantă cu publicul au menținut energia la cote maxime.

Conceptul SmileyVerse, cu 13 versiuni diferite ale artistului din lumi imaginare, a adus un mix unic de muzică, creativitate, inteligență artificială și tehnologie. Cele 33 de piese interpretate, cele mai multe cântate vreodată de Smiley într-un singur concert, au reconstituit istoria muzicală a artistului într-un mod inedit.

„Pe 1 iunie am călătorit prin multe timpuri și spații, de la copilăria din Pitești până pe Marte, în căutarea celei mai bune versiuni a mea”, a spus Smiley. Show-ul a fost o poveste multisenzorială, în care tehnologia și imaginația au creat un SF live.

Momentul culminant al serii a fost reuniunea trupei Simplu, care a ridicat sala în picioare. CRBL, Taz, Piticu’ și Francezu’ au revenit pe scenă, cântând hitul „Oficial îmi merge bine”.

Smiley i-a avut alături pe scenă și pe prietenii săi Cabron și Puya, cu care a interpretat piesa „Departe de apus”, precum și pe Luis Gabriel, care a cântat „În lipsa mea”.