Connect with us

Evenimente

Tu votezi cine merita sa cante pe scena Media Music Awards si sa castige premiul Best Show!

Media Music Awards va avea loc anul acesta pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, iar in premiera pentru o gala de premii muzicale din Romania, publicul are ocazia sa aleaga care artisti merita sa cante pe scena!

Publicat

pe

media-music-awards-1

In premiera pentru o gala de premii muzicale din Romania, publicul are ocazia sa aleaga care artisti merita sa cante pe scena Media Music Awards si sa castige premiul la categoria „Best Show”. In plus, in urma votarii, se va decide si cat timp vor petrece artistii si trupele pe scena din Piata Mare a Sibiului.

MMA-Best-Show

Pe pagina oficiala de Facebook a galei, cei aproape 100.000 de fani Media Music Awards au inceput deja sa isi aleaga preferatii dintre urmatoarele nume celebre: Alexandra Stan, Ami, Adda, Anna Lesko, Alina Eremia, Andreea Banica, Alex Velea, Otilia, Randi, Ellie White, Nicoleta Nuca, Nicole Cherry, Voltaj, Vunk, Connect-R, GuessWho, Mandinga, Naguale, Lariss, CRBL, Radio Killer, Maxim, What’s Up, Fly Project, Delia, Elena Gheorghe, Lora, Inna, VAMA, Deepside Deejays, Ruby, Corina, Holograf, Smiley, 3 Sud Est, Xonia, Cabron, Marius Moga, Sore, Anda Adam, Grasu XXL, Mellina, Deepcentral, Dorian Popa, Giulia, Loredana, Shift, Akcent, Andra, Dj Sava, Horia Brenciu, Alb Negru, BUG Mafia, Dan Balan, Lidia Buble, Antonia, Puya, Maximilian.

Mai mult, unul din fanii care au votat artistul ce va castiga aceasta competitie, va primi un premiu VIP in cadrul evenimentului.

Votarea se realizeaza accesand https://www.facebook.com/MediaMusicAwards?app_data=%7B%7D&v=app_126231547426086.

media-music-awards-4

Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, va avea loc, anul acesta, la Sibiu, pe data de 3 septembrie. Evenimentul se va desfasura in Piata Mare, in fata a peste 40.000 de oameni, care se vor bucura de prezenta a peste 40 de artisti, cei mai in voga in prezent, dar si legende ale muzicii romanesti.

media-music-awards-10

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent, pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

afis-MMA2015

Media Music Awards este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si este sustinut de MTV Romania si Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *