Connect with us

Stiri Interne

Tudor Chirilă, revoltat după ce a fost fotografiat în metrou – VIDEO

Tudor Chirilă este din nou în centrul atenției pe rețelele de socializare, unde a iscat o dezbatere extrem de aprinsă. Motivul? Artistul s-a arătat revoltat în mediul online după ce a fost fotografiat în metrou, iar imaginea a fost ulterior postată pe Facebook. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Tudor Chirilă, revoltat după ce a fost fotografiat în metrou – VIDEO

O imagine în care Tudor Chirilă apare mergând cu metroul în capitală a devenit viral pe rețelele de socializare. Fotografia a fost surprinsă într-una din zilele trecute de o fană și postată mai apoi pe Facebook. Artistul s-a arătat deranjat de faptul că a fost fotografiat fără voia lui și a catalogat gestul tinerei drept lipsă de educație.

„Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie”, a scris Chirilă pe social media.

Postarea artistului a stârnit vâlvă în mediul online. Internauții s-au împărțit în tabere. În vreme ce unii sunt de acord cu supărarea sa, alții sunt de părere că atunci când ești persoană publică și te afli într-un spațiu public, trebuie să îți asumi. Mai mult decât atât, nu sunt deloc puțini aceia care îi spun lui Tudor că dramatizează situația în loc să se bucure că a adus zâmbetul pe buze unei persoane, în speță fanei care l-a surprins în metrou.

„Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză, așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poți prevala de faptul că e spațiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simț rămâne. Punct”, i-a scris Chirilă fetei.

Ulterior, solistul trupei Vama a făcut un live pe Facebook pe acest subiect. A ținut să menționeze că nu își cere scuze pentru cele spuse.

„Oamenii au fost iritați de faptul că eu mă comport așa cu un fan care s-a bucurat că m-a întâlnit pe mine la metrou și a vrut să comunice public întregii societăți asta. Perfect, dar asta nu scuză comportamentul ei, care este unul inadecvant. E o lipsă de educație să faci poză cuiva nesolicitat. Poate omul ăla are o zi proastă și nu vrea să apară în poze”, a spus el.