Connect with us

Stiri externe

Ultima apariţie publică a Lisei Marie Presley. Participase la Golden Globes unde a fost premiat actorul din Elvis

Lisa Marie Presley s-a stins din viață fulgerător noaptea trecută, la doar 54 de ani, în urma unui stop cardiac. Ultima sa apariție publică a avut loc chiar la începutul acestei săptămâni. Participase la Golden Globes, unde a fost premiat actorul din filmul biografic Elvis.

Publicat

pe

Ultima apariţie publică a Lisei Marie Presley. Participase la Golden Globes unde a fost premiat actorul din Elvis

Lisa Marie Presley, singura fiică a legendarului Elvis Presley, a avut o ultimă apariție publică la începutul acestei săptămâni. S-a întâmplat cu ocazia ediției cu numărul 80 a galei Golden Globes. Cu doar câteva zile înainte de a se stinge fulgerător din viață în urma unui stop cardiac. Lisa Marie urma să împlinească 55 de ani pe data de 1 februarie.

Nu a fost singură la Globurile de Aur, ci alături de mama ei, Priscilla Presley. Cele două au fost prezente pentru a-l susține pe Austin Butler. Actor a câștigat în acea seară un premiu pentru rolul principal din filmul „Elvis” al lui Baz Luhrmann.

Lisa Marie părea fericită de reîntâlnirea cu Austin Butler. De asemenea, de faptul că acesta a câștigat un Glob de Aur. Întrebată de jurnaliști ce părere are despre acest premiu, Lisa spunea: „Sunt atât de fericită!”

Discursul lui Austin Butler a inclus mulțumiri către familia Presley. Le-a mulțumit pentru că și-au deschis „inimile, amintirile și casa” în fața lui.

Advertisement

La o petrecere desfășurată în weekend-ul dinaintea Globurilor de Aur, Lisa Marie a ținut un discurs. A spus că tatăl ei ar fi fost mândru de acest film.

„Sunt copleșită de acest film, de efectul pe care l-a avut asupra oamenilor. De ceea ce au făcut Baz și Austin. Sunt mândră și știu că și tatăl meu ar fi fost mândru. Sunt copleșită de recunoștință, așa că vă mulțumesc”, spune ea.

Lisa Marie Presley a murit noaptea trecută în urma unui stop cardiac. I s-a făcut rău în casa ei din Los Angeles, iar Salvarea a fost imediat chemată. Ajunși la fața locului, medicii au încercat în zadar resuscitarea. Au dus-o cu ambulanța la spital în speranța că vor reuși să o salveze. Din păcate însă, tot ce au putut face a fost să declare decesul.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *