Connect with us

Stiri externe

Ultima sedinta foto a lui Marilyn Monroe! Cum arata cu 3 saptamani inainte sa moara

Au iesit la iveala fotografii nemaivazute pana acum din ultima sedinta a lui Marilyn Monroe, imagini surprinse cu doar 3 saptamani inainte de tragica moarte a legendarei actrite!

Publicat

pe

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto

Recent, au fost scoase la vanzare cateva fotografii de colectie, imagini ce fac parte din ultima sedinta foto a lui Marilyn Monroe. Acestea o infatiseaza pe legendara actrita asa cum arata cu doar 3 saptamani inainte de tragicul sau sfarsit.

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto2

Fotografiile au fost facute pe data de 13 iulie 1962, de George Barris, bunul prieten al lui Marilyn Monroe, cu scopul de a fi folosite drept ilustratii intr-o carte despre viata actritei.

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto3marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto4

Doar 3 saptamani mai tarziu insa, Marilyn Monroe a fost gasita fara suflare in casa ei din Los Angeles, iar valoarea acestor fotografii a crescut rapid.

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto1

Desi vreme de ani de zile George Barris a dorit sa tina ascunse aceste fotografii, ele au fost intr-un final facute publice si scoase recent la licitatie. Se preconizeaza ca fiecare fotografie va fi licitata contra sumei de aproximativ 1000 de lire sterline.

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto6 marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto5