Connect with us

Cinenews

Uma Thurman trebuia sa joace intr-un film romanesc

Surprinzator, insa adevarat! Uma Thurman trebuia sa joace intr-un film romanesc. Actrita aprecia scenariul si acceptase rolul, insa colaborarea nu s-a concretizat pana la urma. Iata motivul.

Publicat

pe

uma-thurman-film-bobby-paunescu

Bobby Paunescu reusise in 2008 sa o aduca in distributia filmului „Closer to the moon” pe celebra actrita Uma Thurman. Vedetei ii placuse scenariul si batuse palma cu echipa de productie a filmului regizat de Nae Caranfil.

“Pentru rolul feminin principal, am ajuns la Uma Thurman, care a citit scenariul si a fost incantata. A acceptat si totul parea sigur. Problema a fost de nepotrivire de timp. Din cauza schimbarilor nu putea incepe filmarile in toamna cu noi, ar mai fi avut nevoie de timp, iar noi nu puteam intarzia.

Uma a fost incantata de scenariu. I-a placut foarte mult, dar totul a fost spre bine pentru ca astfel am avut ocazia sa lucrez cu Vera Farmiga, o alta actrita de Oscar, care a facut un rol exceptional”, a declarat Bobby Paunescu pentru Libertatea.

In noua distributie face insa parte fosta lui partenera, Monica Birladeanu, alaturi de actori de peste ocean, dar si din Romania. Mark Strong, Harry Lloyd, Christian McKay, Joe Armstrong, Anton Lesser, Tim Plester, Paul Ipate si Ioana Chitu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *