Connect with us

ADPM Health

Un cocktail răcoritor și sănătos de vară. Mojito fără alcool by Gianluca Mech

În zilele toride de vară, fie că ne aflăm în vacanță, la malul mării, sau în oraș, cu toții visăm la un cocktail delicios și răcoritor. Ei bine, acum el poate fi și extrem de sănătos. Nutriționistul Gianluca Mech ne propune o rețetă inedită de Mojito fără alcool.

Publicat

pe

Un cocktail răcoritor și sănătos de vară. Mojito fără alcool by Gianluca Mech

O alternativă perfectă la cocktail-urile clasice, ideală pentru cei ce vor să se răcorească și să își păstreze în același timp silueta intactă.

Cocktail-ul creat de Gianluca Mech nu are adaos de zahăr și nu conține alcool și conservanți, dar este totodată delicios și extrem de răcoritor. Printre ingredientele principale se află Depurativo Antartico, suplimentul 100% natural ce face parte din linia Tisanoreica. Un supliment perfect pentru detoxifierea organismului. Durvillea antarctica are acțiune emolientă și liniștitoare (aparatul digestiv), ridichea neagră este utilă în drenarea fluidelor corporale, iar anghinarele și păpădia susțin funcțiile purificatoare ale organismului.

Puneți 4 cuburi de lime, 3 sau 4 picături de Tisanosweet într-un pahar de 350 ml și zdrobiți cu un pistil. Adăugați 30 ml de Depurativo Antarctica, câteva frunze de mentă, pisați din nou amestecul cu pistilul și umpleți paharul cu cuburi de gheață. Completați cu apă, amestecați și savurați!

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști la nivel international. Sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. Produsele celebre din dieta sa fito-ketogenică, precum și cele din gama Decottopia sunt disponibile în România pe www.gianlucamech.com.ro.

Advertisement

Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.