Connect with us

ADPM Cool

Un imperiu imobiliar. Ce case au Bella și Gigi Hadid

Bella și Gigi Hadid, două dintre cele mai apreciate modele ale ultimilor ani, dețin un adevărat imperiu imobiliar ce include proprietăți impresionante ale căror valoare depășește câteva zeci de milioane de dolari. Iată în continuare ce case fabuloase au cele două surori celebre!

Publicat

pe

Un imperiu imobiliar. Ce case au Bella și Gigi Hadid

Bella și Gigi Hadid sunt două dintre cele mai apreciate modele ale ultimilor ani. Cele două apar în campanii fashion importante și defilează pentru cele mai mari case de modă, bucurându-se de un succes extraordinar. Bella și Gigi sunt fiicele magnatului imobiliar Mohamed Hadid și a fostului manechin Yolanda Hadid.

Se pare că nu doar mamei îi calcă pe urme surorile, ci și tatălui. Asta deoarece acestea dețin un adevărat imperiu imobiliar. Ele s-au născut pe coasta de vest, dar au locuit în New York mare parte a vieții.

Cele două adoră să fie în lumina reflectoarelor. Iată însă că, uneori, simt nevoia să se retragă și aleg să facă asta la ferma pe care mama lor o deține în Pennsylvania. Acolo, ele grădinăresc, călăresc și gătesc împreună.

La scurt timp după ce a împlinit 21 de ani, Gigi a cumpărat un apartament de lux în cartierul NoHo din New York. 3.97 de milioane de dolari a plătit modelul pentru apartamentul cu două camere și două băi, situat într-o clădire cool.

Deși au trecut mai bine de șapte ani de atunci, Gigi deține încă acest apartament.

În 2017, Yolanda Hadid a cumpărat un apartament în clădirea Four Seasons Private Residence din New York pentru a fi mai aproape de fiicele ei. Înainte, fostul model a scos la vânzare o casă în Malibu (19 milioane de dolari) și un apartament în Los Angeles (5 milioane de dolari).

În 2018, Gigi Hadid a mai cumpărat un apartament în aceeași clădire din NoHo. Prețul, de această dată, a fost de 5.82 milioane de dolari. Este vorba despre un duplex spectaculos cu o terasă superbă. Piesa de rezistență? Șemineul în aer liber!

Bella și-a cumpărat la rândul ei, un an mai târziu, un penthouse în cartierul SoHo. Tranzacția s-a ridicat la 6.1 milioane de dolari.