Connect with us

Evenimente

Un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în City Park Mall Constanța

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans în City Park Mall Constanța prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România.

Publicat

pe

Un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în City Park Mall Constanța

Magazinul are o suprafață de 150 mp și este cel de-al 7-lea magazin al brand-ului din România, ca parte din planul de dezvoltare Calvin Klein pe piața din țară.

Noul magazin CALVIN KLEIN JEANS din City Park Mall Constanța urmează conceptul de design Calvin Klein, prezentând publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist specific brand-ului.

Cei pasionați de piese atemporale dar practice care pot fi asortate stilului casual vor descoperi în noul magazin Calvin Klein Jeans o gamă variată de produse parte din colecția Toamna Iarna 2021 dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, care se concentrează pe item-urile essentials, cu accent pe confort și minimalism. În colecția Underwear, bumbacul modern folosit oferă un stil suav, având integrat în design banda cu logo Calvin Klein. Structura modernă oferă o colecție de linii simplificate. În colecția Jeans, hanoracele cu glugă și tricourile sărbătoresc monograma iconică a brand-ului, și noile item-uri statement din denim includ jachete decupate și stiluri relaxate.

Accesibilitatea produselor premium Calvin Klein pentru un număr cât mai mare de clienți este unul dintre obiectivele brand-ului, iar deschiderea noului magazin este un pas important înspre îndeplinirea acestui scop.

Advertisement

Calvin Klein lansează mini-seria video CKunfiltered Jeans