Connect with us

Stiri externe

Unde cântă Madonna gratuit în luna mai

Madonna se apropie de finalul turneului său mondial, Celebration Tour, ocazie cu care va susține un concert cu acces gratuit într-o locație emblematică de pe glob. Iată unde anume va cânta regina muzicii pop la începutul lunii mai!

Publicat

pe

Unde cântă Madonna gratuit în luna mai

Madonna a dat startul turneului mondial Celebration Tour pe 14 octombrie 2023, cu un super concert susținut pe O2 Arena din Londra. A urmat o perioadă plină de concerte, atât în Europa, cât și în Statele Unite și Canada.

Turneul se va încheia pe data de 4 mai cu un concert care va face cu siguranță istorie. Atunci, regina muzicii pop va cânta pe emblematica plajă Copacabana din Rio de Janeiro (Brazilia). Accesul la eveniment va fi gratuit, astfel că audiența va fi, fără doar și poate, impresionantă.

Madonna nu a mai cântat în Brazilia din anul 2012. Ea spune că a gândit acest concert ca un gest de mulțumire față de milioanele de fani. Este, de altfel, și singurul concert cu acces gratuit din acest turneu.

În 2006, și Rolling Stones a susținut un concert similar pe plaja Copacabana. Publicul a fost atunci compus din peste 1.5 milioane de oameni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)