Connect with us

ADPM Travel

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa!

Publicat

pe

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

Hotel de Paris din Monte Carlo reprezinta pura definitie a luxului. Deschis in anul 1864, este un loc incarcat de istorie si unul dintre principalele puncte de atractie din Monaco.

De-a lungul celor 155 de ani, a gazduit numeroase personalitati marcante din diferite domenii de activitate, de la Winston Churchill si pana la Elton John. Actorul Errol Flynn s-a casatorit aici cu cea de-a treia sotie, Patrice Wymore, in anul 1950, iar printre invitatii de seama la eveniment s-a numarat Cary Grant si Rita Hayworth.

De asemenea, Hotel de Paris a jucat un rol extrem de important in nunta Printului Rainier al III-lea cu frumoasa Grace Kelly. Cofetarul chef al hotelului le-a daruit atunci mirilor un tort spectaculos cu 6 etaje, decorat cu o colivie in care se aflau doi porumbei ce au fost eliberati in momentul in care Printul Rainier a taiat tortul cu sabia sa.

Cuplul regal a trecut de multe ori pragul hotelului de-a lungul anilor, sarbatorind acolo momente importante, cum ar fi aniversarea de 20 de ani de casnicie sau cea de 25 de ani de cand Printul Rainier a urcat pe tron, dar si numeroase petreceri de Revelion.

Hotel de Paris a numit doua dintre apartamente dupa Grace Kelly si Printul Rainier, acestea fiind cele mai luxoase si cele mai scumpe din lume.

Fiecare dintre apartamente dispune de doua dormitoare si piscina privata. Daca o noapte petrecuta in apartamentul Grace Kelly costa aproxmativ 40.000 de dolari, inchirierea apartamentului Printul Rainier urca la peste 50.000 de dolari pe noapte.

Nici camerele obisnuite din Hotel de Paris nu sunt deloc ieftine, cea mai ieftina avand un pret de aproximativ 600 de dolari pe noapte.

WOW! Cum arata vila lui Gianni Versace, transformata acum in hotel!

 

View this post on Instagram

 

Le Louis XV-Alain Ducasse at the Hôtel de Paris Monte-Carlo, an elegant decor signed and designed by Duo Jouin Manku.

A post shared by Hôtel de Paris Monte-Carlo (@hoteldeparismc) on

 

View this post on Instagram

 

When your iconic bouquet of flowers becomes a master piece. By @sergeimelnik

A post shared by Hôtel de Paris Monte-Carlo (@hoteldeparismc) on

 

View this post on Instagram

 

Summer days call for terrace gathering and endless blue views at our Princess Grace Suite.

A post shared by Hôtel de Paris Monte-Carlo (@hoteldeparismc) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *