Connect with us

ADPM Travel

Unde găsești plaja cu cea mai curată apă din lume

Vara este aproape, iar gândul ne zboară din ce în ce mai des la vacanță. Dacă nu ai ales încă destinația pentru vara aceasta, iată unde găsești plaja cu cea mai curată apă din lume. Nu e prea departe de România!

Publicat

pe

Unde găsești plaja cu cea mai curată apă din lume

Există o plajă renumită pentru apele sale incredibil de curate. Locul se află pe o insulă din Grecia, destinație preferată de foarte mulți români pe timp de vară. Doar anul trecut, Grecia a atras peste 32 de milioane de turiști, fiind astfel una dintre cele mai vizitate țări din lume.

Turiștii sunt atrași nu doar de istoria sa bogată și bucătăria delicioasă, ci și de peisajele spectaculoase.

Un alt motiv important pentru care Grecia este atât de iubită: apele cristaline. Un studiu recent realizat de agenția de turism Florida Panhandle din SUA a confirmat că plajele grecești au cele mai curate ape din lume.

Studiul a evaluat 2,4 milioane de recenzii de la călători din 75 de țări. Au fost analizate 50 de plaje de top pentru a identifica o identifica pe cea cu apa cea mai curată.

Plaja Prassa, situată pe insula Kimolos, a fost declarată plaja cu cea mai curată apă din lume. Această plajă se evidențiază nu doar prin claritatea apei, ci și prin culoarea deosebită a nisipului. Kimolos se află în apropierea insulei Milos, o altă destinație apreciată și frecvent inclusă în topurile celor mai frumoase locuri din Grecia.

Pe lângă Prassa Beach, și alte plaje grecești se află în acest top, conform travelandleisure.com. Printre acestea se numără Gennadi Beach de pe insula Rodos, Pileh Bay din Thailanda, Agios Dimitrios Beach și Agia Anna Beach de pe insula Naxos.

Astfel, Grecia continuă să fie un adevărat paradis pentru iubitorii de vacanțe de neuitat. Țara oferă nu doar peisaje spectaculoase, dar și o atmosferă relaxată și frumusețe naturală fără egal.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *