Connect with us

Stiri externe

Unde își petrec Jennifer Lopez și Ben Affleck luna de miere

După ce s-au căsătorit weekend-ul trecut în Las Vegas, în cel mai mare secret, Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere. Au ales în acest sens cea mai potrivită destinație. Este vorba despre Paris, cel supranumit Orașul Îndrăgostiților.

Publicat

pe

Unde își petrec Jennifer Lopez și Ben Affleck luna de miere

Jennifer Lopez și Ben Affleck bifează zilele acestea prima călătorie în calitate de soț și soție. Cei doi au plecat în luna de miere la doar câteva zile după ce și-au jurat iubire veșnică. Au ales una dintre cele mai romantice destinații. Mai exact Parisul, acolo unde au fost surprinși de paparazzi.

În imaginile publicate de Page Six, JLo și proaspătul ei soț par mai îndrăgostiți ca niciodată. Ținându-se de mână, se plimbă nestingheriți prin Orașul Iubirii.

Jennifer Lopez arată fabulos într-o rochie roșie cu decolteu adânc. Ben a ales, în schimb, un costum de culoare închisă. Amândoi poartă verighete pe deget.

Cu altă ocazie, proaspeții însurăței au purtat ținute ceva mai casual. Jennifer un tricou alb, jeanși largi și o pălărie, iar actorul o cămașă bleu și pantaloni albastru închis.

Advertisement

La aproape 20 de ani distanță de momentul în care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit înainte de a face acest pas, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în weekend! Ceremonia s-a desfășurat la o capelă din Las Vegas. Nu a fost, așa cum poate ne-am fi așteptat, o nuntă cu fast și sute de invitați. Alături le-au fost doar câteva persoane extrem de apropiate. Mama lui Jennifer Lopez, precum și cei doi gemeni ai divei, Emme și Max.

Ce rochii de mireasă a purtat Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *