Connect with us

Stiri Interne

Unde își petrec luna de miere Ilinca Obădescu și Mihai Gruia

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia și-au unit destinele în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Nunta a fost una extrem de frumoasă la care au participat familia și apropiații celor doi. Iată unde au plecat proaspeții însurăței în luna de miere.

Publicat

pe

Unde își petrec luna de miere Ilinca Obădescu și Mihai Gruia

Încă din momentul în care s-au cunoscut, Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au îndrăgostit iremediabil și au știut că vor să își petreacă viața împreună.

După cererea în căsătorie petrecută de Revelion, în urmă cu trei săptămâni a venit și momentul ca cei doi să își unească destinele.

Advertisement

Ilinca și Mihai s-au căsătorit atât civil, cât și religios și au organizat o petrecere de nuntă extrem de frumoasă. La eveniment au luat parte familia și apropiații celor doi. Printre invitați s-au numărat Sorin Brotnei (ex-Akcent), Denise Rifai, Silvia Ioniță și Dan Bittman.

La scurt timp după nuntă, proaspeții însurăței au plecat în luna de miere. Destinația pe care au ales-o este America. Cei doi și-au propus să viziteze mai multe locații din Statele Unite, pornind din San Francisco. Urmează și locații precum Las Vegas ori Hawaii.

Advertisement

Unul dintre momentele încărcate de emoție de la nuntă a fost acela în care, în toiul nopții, Ilinca și Mihai s-au întors la locul primei întâlniri pentru o ședință foto.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Ilinca Obadescu Gruia (@ilinca.obadescu)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *