Connect with us

Cinenews

Unde poți vedea Avatar 2 online în România

La aproape jumătate de an de la premiera oficială, filmul Avatar 2: Calea Apei, poate fi văzut online în România începând cu luna viitoare. Iată abonații cărei platforme de streaming vor putea viziona impresionanta producție!

Publicat

pe

Unde poți vedea Avatar 2 online în România

Filmul Avatar 2: Calea Apei s-a lansat la finele anului trecut. Premiera oficială a avut loc la Los Angeles, iar apoi filmul a făcut înconjurul lumii în cinematografe. Astfel, la 13 ani după lansarea primului film Avatar, oamenii au făcut o nouă incursiune în lumea fantastică de pe Planeta Pandora.

Acum, după jumătate de an, filmul va putea fi vizionat și online în România. Începând cu data de 7 iunie, abonații Disney+ vor putea vedea acasă filmul regizat de James Cameron. De asemenea, ei vor avea acces la conținut bonus, interviuri exclusive cu actorii, regizorul, producătorii și echipa din spatele camerelor.

Al doilea film din seria Avatar este pe locul 3 al producțiilor cu cele mai mari încasări din istorie: 2.32 miliarde de dolari.

Producția a fost nominalizată la mai multe categorii de Premii Oscar și a beneficiat de laude din partea criticilor de specialitate. Din distribuție fac parte Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis și Kate Winslet. Acțiunea filmului se petrece la peste zece ani distanță de evenimentele prezentate în primul film al seriei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Disney+ (@disneyplus)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Disney+ (@disneyplus)