Connect with us

Stiri Interne

Unde se filmeaza „Insula iubirii” de la Antena 1, show prezentat de Radu Valcan

„Insula iubirii”, noul reality show de la Antena 1, prezentat de Radu Valcan, va avea premiera luna aceasta. Filmarile au inceput de ceva vreme si au avut loc in Thailanda. Iata unde mai exact.

Publicat

pe

radu-valcan-insula-iubirii

Daca Pro TV a mizat pe „jungla” din Africa de Sud pentru reality show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, Antena 1 a ales ca cea mai noua productie a sa, „Insula iubirii”, sa fie filmata pe doua insule din Thailanda. Mai exact, pe Koh Samui si Koh Phangan.

In competitie vor intra mai multe cupluri. Ele vor fi separate, el pe o insula, ea pe cealalta. Astfel se face ca, despartiti, ei vor locui alaturi de altii ca ei, aparand astfel pericolul de a fi tentati sa se indragosteasca sau sa isi insele partenerii cu cei cu care isi petrec timpul, zi si noapte.

Koh-Phangan-beach koh-phangan-thailand koh-samui

Astfel ca, la finalul show-ului, dupa atat timp petrecut separat, in compania altora, cuplurile sa decida daca este cazul sa se desparta sau nu.

Toti vor fi filmati 24 de ore din 24, iar montajul va fi difuzat la Antena 1 in fiecare editie a reality show-ului in curand.

Emisiunea este prezentata de Radu Valcan si are la baza un format international intitulat „Tempation Island”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.