Connect with us

Evenimente

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Publicat

pe

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Toata lumea banuia ca acest lucru se va intampla, dar iata ca este in sfarsit oficial. Cele mai mari trei festivaluri din Romania si-au anulat editiile din 2020. In contextul pandemiei de COVID-19, Untold, Neversea si Electric Castle nu se vor mai desfasura anul acesta. Companiile organizatoare incep insa pregatirile pentru editiile din 2021.

„Timpul a trecut din pacate in defavoarea noastra. Pandemia a acopert o perioada de timp mult mai mare decat speram. Iar cu cat ne apropiam de lunile iulie si august, in toata aceasta incertitudine, realitatea parea ca ne va duce incet spre cel mai trist dintre scenarii. In acelasi timp, am incercat sa intelegem toate ingrijorarile voastre. A zecilor de mii de oameni care ati cumparat deja un bilet sau abonament la editiile din 2020. Si am considerat ca este datoria noastra ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autoritatile cu privire la desfasurarea evenimentelor in acest an, sa va asiguram ca aveti posbilitatea de a va transforma abonamentele si biletele din acest an in abonamente si bilete ANYTIME. Acestea va garanteaza accesul la una dintre următoarele trei editii, la alegerea voastra. Ne-am simtit cu adevarat o mare familie cand am vazut cu cata intelegere ati primit vestea noastra. Peste 95% dintre dintre cumparatorii de bilete si abonamente la festivalurile din acest an le-au transformat in ANYTIME. Iar pentru toata aceasta rabdare si intelegere, va multumim!”, au anuntat organizatorii Untold si Neversea.

„Organizarea festivalului inseamna un an intreg de munca. Chiar acum ar fi trebuit sa fim la Bontida pentru a contura lumea EC. Din pacate e prea multa incertitudine cu privire la masurile de siguranta pe care ar trebui sa le implementam, la restrictiile de calatorie pentru perioada urmatoare si alte detalii pe care le planuim in avans pentru a va putea livra experienta mult asteptata. Nici de la autoritati nu am primit pana acum raspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau in legatura cu situatia festivalului. Sanatatea si siguranta voastra au fost intotdeauna prioritatea noastra absoluta. Si, din pacate, in acest moment, nu exista un scenariu ideal in care festivalul sa se desfasoare in deplina siguranta. Avand in vedere toate aceste aspecte, am decis sa alegem calea cea mai sigura si sa amanam EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021”, anunta si organizatorii Electric Castle.

Se reiau spectacolele in aer liber, dar ce se intampla cu Untold, Electric Castle si Neversea?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *