Connect with us

Evenimente

UNTOLD se mută din Cluj la Mamaia?

Festivalul UNTOLD ar putea avea loc anul acesta la Mamaia. Organizatorii sunt în discuții cu primarul Constanței pentru a aduce renumitul evemiment pe malul mării.

Publicat

pe

 

UNTOLD se mută din Cluj la Mamaia?

Festivalul UNTOLD ar putea avea loc anul acesta la Mamaia. Organizatorii sunt în discuții cu primarul Constanței pentru a muta renumitul eveniment din Cluj, acolo unde a avut loc în anii precedenți, pe malul mării. Dacă negocierile vor ajunge la bun sfârșit, Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack sau Tiesto vor mixa vara aceasta pentru turiștii de pe plajă și se va crea un mare flux de vizitatori de peste hotare pe litoral.

“Constanța merită să găzduiască cel mai important festival desfășurat în aer liber, la malul mării. Putem să ne lăudăm cu o infrastructură unicat în Europa, iar prezența celor de la UNTOLD lângă mine este o dovadă că ne dorim să lucrăm cu cei mai buni. Economia orașului va avea extrem de mult de câștigat, iar Constanța va deveni un punct important pe harta festivalurilor din Europa. Un astfel de eveniment major va atrage mii de turiști străini și români”, a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanței.

UNTOLD ar urma să aibă loc ori în iunie, ori în septembrie, pentru a evita aglomerația din vârful de sezon.

Oh boy, oh boy, we can’t wait to have you back!!! 🔮🎤⌛️ 6 days left! #untoldiscoming #untoldfestival

A post shared by UntoldFestival (@untoldfestival) on

#thatuntoldfeeling #goosebumps #untold

A post shared by UntoldFestival (@untoldfestival) on

We made history together 🙌 #untold

A post shared by UntoldFestival (@untoldfestival) on