Connect with us

Stiri externe

Următorul James Bond? Cine îl va înlocui pe Daniel Craig!

Cine va fi următorul James Bond? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor de când Daniel Craig a anunțat că se retrage din rolul legendarului agent 007. Iată în continuare care sunt variantele luate în calcul de producători!

Publicat

pe

Următorul James Bond? Cine îl va înlocui pe Daniel Craig!

Daniel Craig și-a anunțat oficial retragerea din rolul agentului 007. Întrebarea este acum: cineva fi următorul James Bond. În presa internațională se vehiculează anumite nume, însă nimeni nu știe răspunsul exact.

Barbara Broccoli, producător al francizei James Bond, spunea acum ceva vreme că este o decizie grea. „Să alegi următorul James Bond durează și necesită o întreagă strategie”, declara ea.

Tabolidele britanice scriu însă că decizia ar fi fost deja luată. Cel care ar urma să îi ia locul lui Daniel Craig ar fi Aaron Taylor-Johnson. Acesta ar urma să semneze contractul în viitorul extrem de apropiat.

În vârstă de 56 de ani, Daniel Craig a portretizat personajul emblematic al spionului MI6 timp de 15 ani, apărând în cinci filme din serie. După pelicula „No Time To Die” din 2021, în care a jucat, el a decis să se retragă din această rol, marcând sfârșitul unei ere.

Aaron Taylor-Johnson este un actor britanic cunoscut pentru versatilitatea sa dovedită într-o varietate de roluri. El s-a remarcat în filme precum „Kick-Ass”, în care a jucat rolul principal, și „Nowhere Boy”, unde l-a portretizat pe tânărul John Lennon. Cu o carieră în continuă ascensiune, Aaron Taylor-Johnson continuă să își demonstreze calitățile actoricești în proiecte cinematografice de amploare.

Se pare că în prezent se lucrează la finalizarea scenariului pentru noul film al francizei Bond. Filmările ar urma să înceapă curând la Pinewood Studios din Buckinghamshire.

Printre numele vehiculate pentru a intra în rolul agentului 007 s-au mai numărat Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill şi James Norton.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *