Connect with us

Cinenews

Va exista sezonul 2 din Bridgerton?

După succesul extraordinar de care s-a bucurat primul sezon al serialului Bridgerton pe Netflix, toată lumea se întreabă acum dacă povestea va continua cu sezonul 2. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Va exista sezonul 2 din Bridgerton?

Bridgerton a avut un debut de succes pe Netflix. În scurt timp după lansare, a devenit cel mai urmărit serial pe platforma de streaming.

Urmează sezonul 2?

Netflix nu a confirmat încă apariția unui nou sezon. Cu toate astea, presa internațională dă drept sigură existența acestuia. Mai mult decât atât, s-ar părea că filmările pentru Bridgerton 02 vor începe în luna martie la Uxbridge, Marea Britanie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Advertisement

Phoebe Dynevor se teme că pandemia ar putea întârzia filmările

Actrița ce joacă rolul lui Daphne Bridgerton a vorbit recent într-un interviu despre posibilitatea unui nou sezon.

„Nu-mi imaginez cum va fi posibil să filmăm în circumstanțele actuale. Echipa de filmare este atât de numeroasă. Nu știu cum vom filma în contextul pandemiei. Vaccinarea ar putea fi răspunsul”, a menționat Phoebe Dynevor.

Albina de la finalul primului sezon, indiciu pentru următorul?

După ce Daphne și Simon ajung să aibă un copil la finalul sezonului 1, o albină apare la fereastra lor. Cei care au citit cărțile Juliei Quinn știu că aceasta face referire la Edmund, regretatul tată a lui Daphne, care a murit în urma unei reacții alergice la o înțepătură de albină. Povestea dispariției sale este spusă în cel de-al doilea roman. Carte care se focusează pe alt membru al familiei Bridgerton: Anthony.

Anthony (Jonathan Bailey) dezvoltă o fobie de albine după decesul tatălui său. Pentru că primul sezon a fost inspirat de prima carte, ”Eu și Ducele”, e foarte posibil ca sezonul 2 să pătrundă mai mult în viața lui Anthony.

Advertisement

Phoebe Dynevor își dorește ca în continuare show-ul să se focuseze pe Anthony

„Este evident că, dacă e să ne luăm după cărți, ar fi acum rândul lui Anthony. Mi-ar plăcea să văd ce se întâmplă cu el în continuare. De asemenea, mi-ar plăcea să o văd pe Daphne implicată în viața amoroasă a fratelui ei. Din moment ce el a fost atât de implicat în a ei. Nu am nici cea mai mică idee ce au de gând să facă cu sezonul 2. Cred însă că va urmări viața lui Anthony”, a declarat Phoebe în cadrul unui interviu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Daphne și Simon – probleme în paradis?

După ce ideea de a avea copii aproape că i-a despărțit, Daphne și Simon ar putea întâmpina noi provocări pe măsură ce povestea înaintează.

Advertisement

„Daphne și Simon se căsătores foarte tineri. Mai au mult de învățat, trebuie să se maturizeze. Mai au multe de făcut și cred că va fi interesant să îi vedem făcând asta împreună”, a declarat Regé-Jean Page.

Lady Whistledown, noi idei pentru sezonul 2

Episodul final ne-a dezvăluit identitatea misterioasei Lady Whistledown: Penelope Featherington. Ce se va întâmpla oare în sezonul 2?

Actrița Nicola Coughlan spune că va fi momentul în care buna ei prietenă, Eloise Bridgerton, va fi prezentată societății. Faptul că Lady Whistledown va avea o prietenă prezentă la toate evenimentele îi va permite poate lui Penelope să trăiască mai mult pentru ea.

Trebuie menționat că doar telespectatorilor le-a fost dezvăluită identitatea lui Lady Whistledown. Pentru personajele din Bridgerton, ea este încă un mister.

Cine sunt actorii din serialul Bridgerton de pe Netflix

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *