Connect with us

News

Ce transformare! Valentina Ionescu, de la costum popular la pantaloni sexy, din piele!

Transformare spectaculoasa pentru cantareata de muzica populara Valentina Ionescu, cu prilejul lansarii noului proiect muzical. Pentru ca doreste sa aduca muzica populara in atentia publicului tanar, Valentina are acum o imagine fresh si a remixat cateva piese clasice de-ale Mariei Tanase la un compozitor din Norvegia.

Publicat

pe

Valentina Ionescu isi propune sa promoveze folclorul romanesc in randul tinerilor,
astfel ca a apelat la un compozitor din Norvegia, care a reorchestrat cateva piese clasice de-ale Mariei Tanase.

Pentru aparitiile televizate, Valentina a renuntat la costumul popular si adopta acum un look modern si foarte sexy, care ii pune in evidenta silueta de invidiat.

„Am gandit impreuna cu echipa mea aceasta noua imagine vreme de patru luni
de zile… Mi-am luat stilist si am decis sa adopt un look cool, inlocuind costumul popular cu pantaloni si geaca din piele. Am pastrat insa ia traditionala si am renuntat la pantofii comozi pentru ghete cu toc de 15 centimetri”, spune Valentina.

Totodata, Valentina Ionescu si-a luat si doi dansatori sexy, alesi in urma unui casting.
„Am facut un casting de dansatori si i-am ales pe Andrei si Mircea sa ma insoteasca in emisiuni. Am repetat cu ei vreme de o luna de zile si sunt multumita de rezultat. Mai mult, pentru a fi in forma maxima mi-am luat antrenor personal si merg la sala de patru ori pe saptamana”, mai spune Valentina.