Connect with us

Evenimente

Cum au ajuns Gina Pistol, Bianca Ionita si Sorin Brotnei sa „lucreze” la Starbucks

Cateva vedete autohtone, printre care Gina Pistol, Bianca Ionita si Sorin Brotnei, au petrecut un altfel de Valentine’s Day. Nu unul romantic, in compania persoanei iubite, ci unul extrem de distractiv, la Starbucks Promenada. Mai exact, au lasat lumina reflectoarelor in favoarea aparatelor de facut cafea, pe care le-au manuit ca niste adevarati profesionisti.

Publicat

pe

Starbucks-vedete

Vineri a fost Ziua Indragostitilor, prilej pentru multi dintre noi sa se bucure de o zi speciala in compania persoanei iubite. Cateva vedete autohtone insa, au hotarat sa iasa din tipare si sa petreaca un „altfel” de Valentine’s Day ! Unul distractiv!

Starbucks-vedete1 Starbucks-vedete2 Starbucks-vedete3

Astfel, Cristina Herea (Romania TV), Gina Pistol, Irina Mohora (TVR), Bianca Ionita (Kanal D), Giani Kirita si Sorin Brotnei s-au adunat la Starbucks Promenada, acolo unde au pregatit clientilor cafele cu dragoste de Valentine’s Day.

Starbucks-vedete4 Starbucks-vedete5 Starbucks-vedete6

Mai intai, echipa de profesionisti le-a povestit vedetelor despre piata cafelei, despre cele 14 sortimente de cafea de la Starbucks, criteriile dupa care se diferentiaza profesionistii de simpli operatori de automate de cafea, iar apoi i-au invatat cum sa pregateasca cafelele ca la carte!

Starbucks-vedete10 Starbucks-vedete9 Starbucks-vedete8 Starbucks-vedete7

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *