Connect with us

2 Principale

Vanatoarea de celebritati! O fata de 26 de ani s-a pozat cu cele mai mari vedete!

O tanara de 26 de ani a reusit pana acum performanta de a strange o colectie aboslut impresionanta de fotografii care o intruchipeaza alaturi de mari staruri ale lumii, printre care Lady Gaga, Brad Pitt sau Johnny Depp. Asta fiindca petrece nu mai putin de 12 ore pe zi… vanand celebritati!

Publicat

pe

vanatoare-vedete-3

Vanessa Sky Ellis este o tanara in varsta de 26 de ani din Statele Unite care petrece 12 ore pe zi vanand celebritati. Iar eforturile i-au fost in timp rasplatite, avand in vedere ca are nu mai putin de 10.000 de fotografii in care apare alaturi de cele mai mari staruri ale lumii.

vanatoare-vedete-1

Pana si Cher ii stie numele tinerei barmanite care spune ca vanatul celebritatilor este cel mai important lucru din viata ei.

vanatoare-vedete-2

Americanca isi petrece majoritatea timpului urmarind staruri si a mostenit ineditul hobby de la mama ei, Annette, care in anul 2007 a murit in urma unui infarct.

vanatoare-vedete-4

„Am asteptat chiar si 12 ore in fata unui hotel pentru ca o vedeta sa iasa. Nu este niciun sentiment care sa-l poata egala pe cel din momentul in care in sfarsit ii intalnesti. Simt ca trebuie sa continui aceasta traditie pornita de mama mea. Sunt cu adevarat obsedata, dar este ceva care imi face o mare placere”, a dezvaluit ea.

vanatoare-vedete-5

Inainte sa porneasca la „vanatoare”, Vanessa citeste cu atentie publicatiile mondene pentru a afla ce vedete se afla atunci in New York.

vanatoare-vedete-6

A reusit astfel sa ajunga extrem de aproape de staruri precum Al Pacino, Jennifer Lopez, Katy Perry si Denzel Washington.

vanatoare-vedete-7

„Celebritatile precum Lady Gaga sunt foarte dragute. Se opresc si se fotografiaza cu fanii. Dar mai exista si vedete precum Bruce Willis care niciodata nu stau sa faca poze cu oamenii. As spune ca am cel putin 10.000 de fotografii. In New York pot face pana la 100 de poze cu vedete in doua sau trei saptamani. Starurile sunt peste tot. I-am vazut plimbandu-se pur si simplu pe strada sau chiar si in gara. Trebuie sa fii mereu in alerta pentru ca nu se stie unde ai putea da peste ei”, adauga tanara.

vanatoare-vedete-8

Cu toate ca are o lista lunga din care ar putea alege, de departe preferatul Vanessei este Johnny Depp.

vanatoare-vedete-9

Johnny Depp este cel mai frumos barbat. Poate ca are 50 de ani, dar arata incredibil! Niciodata nu m-am gandit sa imi insel iubitul cu o vedeta, dar daca ar exista o sansa cu Johnny Depp… ce fata nu ar face-o?”, spune ea.

vanatoare-vedete-10

Trebuie mentionat ca nu doar starurile de prima mana ii atrag atentia.

vanatoare-vedete-11

„Odata l-am asteptat pe Vanilla Ice 12 ore in fata unui hotel. Il ador pe Vanilla Ice. Cat timp asteptam, am intalnit 10 vedete, printre care Mike Tyson. Deci nu am pierdut vremea degeaba”, a dezvaluit Vanessa Sky Ellis.

vanatoare-vedete-12

Nu sunt putini aceia care iau in deradere pasiunea ei, insa Vanessei nu-i pasa. Spune ca s-a intamplat sa astepte chiar si o saptamana intreaga sa o intalneasca pe Cher, insa acum vedeta o cunoaste dupa nume.

vanatoare-vedete-13

vanatoare-vedete-14

vanatoare-vedete-15

vanatoare-vedete-16

vanatoare-vedete-17