Connect with us

News

Vanzari record pentru produsele din dieta Gianluca Mech la Farmaciile Coltea

Produsele de slabit din Dieta Tisanoreica 2 a lui Gianluca Mech se vand „ca painea calda” la Farmacia Coltea, singura farmacie din Bucuresti care distribuie produsele celebrului nutritionist italian.

Publicat

pe

Cele mai bine vandute produse de slabit de la Farmacia Coltea din Bucuresti sunt produsele din Dieta Tisanoreica 2, create de celebrul nutritionist italian Gianluca Mech. Acestea se distribuie oficial la Bucuresti de la sfarsitul lunii iunie.

Gianluca Mech este specializat in suplimente pe baza de plante si programe de dieta. Metoda Gianluca Mech difera de un program clasic de dieta ketogenica, deoarece utilizeaza suplimentele alimentare din plante Decottopia. Din acest motiv, Dieta Gianluca Mech este denumita Dieta Fitoketogenica Mediteraneeana (KEME – PHY).

Daca doriti sa pierdeti din greutate, puteti alege fie sa incepeti cu setul de produse Gianluca Mech, fie sa solicitati consultanta pentru dieta. Cumparand seturile saptamanale si convenabile de produse Gianluca Mech puteti incercca si kiturile si sa alegeti dintre cele trei configuratii diferite pentru a pierde din greutate.

Durata programului de dieta

Durata programului de dieta Gianluca Mech variaza de la minim 20 de zile (programul de baza) pana la maxim 42 de zile (programul soc). Alegerea duratei programului depinde de necesitatile clientului si de cate kilograme doreste sa piarda.

Advertisement

Metoda implica 3 faze:

Faza de depurare
In aceasta faza are loc o curatare si detoxifiere hepatica si limfatica pentru a imbunatati si a facilita inceperea cetozei in timpul fazei intenstive.

Faza intensiva
Prima faza a programului de dieta Gianluca Mech urmareste eliminarea totala a zaharurilor simple si complexe si a alcoolului. In aceasta faza, de obicei, sunt consumate 4 portii de dieta Gianluca Mech (I.D.P.), impreuna cu legume, un al doilea fel de mancare pe baza de proteine si se administreaza produsele Decottopia.

Faza de stabilizare
Aceasta este a doua faza a programului de dieta Gianluca Mech si are drept scop reintroducerea carbohidratilor cu indice glicemic scazut (paste, orez si cereale nerafinate) in dieta. In aceasta faza, care are o durata identica cu Faza Intensiva, portiunile de dieta Gianluca Mech (I.D.P.) sunt reduse la 2 pe zi si trebuie administrate produsele functionale Decottopirice.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *