Connect with us

Stiri Interne

Vedeta care și-a retras copiii de la privat și i-a înscris la învățământ de stat

Dacă majoritatea celebrităților caută cele mai bune școli și grădinițe private pentru copiii lor, iată că o vedetă din România și-a retras copiii de la privat și i-a înscris la învățământ de stat. Este vorba despre Andreea Bălan. De ce a luat această decizie?

Publicat

pe

Vedeta care și-a retras copiii de la privat și i-a înscris la învățământ de stat

Școlile și grădinițele private sunt la mare căutare printre vedete și oameni cu posibilități financiare. Asta deoarece mulți consideră că, acolo, copiii lor vor avea parte de o educație mult mai bună decât în sistemul de stat. Andreea Bălan și-a retras însă copiii de la privat și i-a înscris la învățământ de stat. Chiar din toamna aceasta, micuțele Ella și Clara învață la stat. De ce a luat artista această decizie?

Se pare că la baza deciziei luată de Andreea Bălan a stat pasiunea fetelor pentru muzică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Advertisement

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe. Chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal. Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan pentru Fanatik.ro.

„Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire”, a mai dezvăluit Andreea Bălan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Advertisement

Se pare că cele mici sunt extrem de fericite cu schimbarea făcută. Au o mulțime de activități extrașcolare, precum engleză sau balet. Urmează ca Ella și Clara să înceapă să studieze și un instrument: pianul.