Connect with us

Stiri Interne

Vedetă din România, mamă la 50 de ani. 11 nași la botez!

O artistă din România a devenit mamă la 50 de ani. Cunoscută actriță și cântăreață, Crina Matei a adoptat o fetiță pe nume Charlotte. Zilele trecute, micuța Charlotte a avut parte de un botez de poveste cu nu mai puțin de 11 nași.

Publicat

pe

Vedetă din România, mamă la 50 de ani. 11 nași la botez!

O cunoscută vedetă din România a devenit de curând mamă la vârsta de 50 de ani. Este vorba despre Crina Matei, actriță și cântăreață. Artista și-a dorit enorm un copil. Pentru că nu s-a întâmplat să îl facă pe cale naturală, a decis să adopte. Zis și făcut. A adoptat în secret o fetiță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Crina Matei (@crinamateiofficial)

Advertisement

Nu a vorbit niciodată public despre acest demers, despre care se știe că este unul lung și anevoios.

În urmă cu câteva zile, actrița a organizat un botez de poveste pentru cea mică. Fetița are nu mai puțin de 11 nași. Evenimentul s-a desfășurat la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, informează Ok! Magazine.

Criticul de modă Alin Gălățescu, bun prieten al Crinei, a dezvăluit la Prima TV câteva lucruri despre fericitul eveniment.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a spus Alin Gălățescu în emisiunea lui Cristian Brancu.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Crina Matei (@crinamateiofficial)

Bineînțeles, după slujbă a urmat și o petrecere. Aceasta s-a desfășurat la Pădurile Regale, iar dress code-ul pentru invitați a fost alb și auriu.

„Micuța CHARLOTTE a intrat în rândul creștinilor, vegheată de minunata ei mamă – Crina Matei. A fost superb și înălțător, unic și spectacular. Mă înclin! Să fie fericită și împlinită! Vegheată de un grup atât de mare și de special de nași”, a scris Alin Gălățescu pe rețelele de socializare.

Advertisement