Connect with us

ADPM Business

Afacerile esuate ale vedetelor. Cu ce au dat-o in bara starurile

Fie ca vorbim despre Britney Spears, Jennifer Lopez, Kanye West sau chiar Arnold Schwarzenegger, o multime de celebritati si-au incercat de-a lungul anilor norocul in lumea afacerilor, dar au dat chix!

Publicat

pe

afacerile-esuate-ale-vedetelor

Afacerile esuate ale vedetelor! Ati crede ca faima de care se bucura in lumea intreaga le-ar ajuta pe marile staruri sa aiba succes cu orice afacere pe care ar deschide-o. Iata insa ca lucrurile nu stau chiar asa, iar o multime de vedete au dat chix, de-a lungul anilor, in lumea afacerilor! Afla in continuare despre cine este vorba!

afacerile-esuate-ale-vedetelor1

Jennifer Lopez (Madre’s)

Ai crede ca incercarea lui Jennifer Lopez de a deschide un restaurant cu meniu bazat pe retetele pe care mama sa i le pregatea in copilarie ar fi trebuit sa se bucure de un succes rasunator! Se spune ca esti ceea ce mananci si, la urma urmei, cine nu ar vrea sa arate ca JLo? Ei bine, restaurantul a fost initial un adevarat succes, dar minunea nu a durat prea mult, iar vedeta a fost nevoita sa-si inchida afacerea in anul 2008.

afacerile-esuate-ale-vedetelor2

Hulk Hogan (Pastamania)

Celebrul Hulk Hogan a sponsorizat deschiderea restaurantului tip fast food intitulat Pastamania. Nici in cazul sau succesul nu a fost cel scontat, astfel incat localul a fost inchis in mai putin de un an.

Advertisement

afacerile-esuate-ale-vedetelor3

Arnold Schwarzenegger (Planet Hollywood)

Planet Hollywood a fost un brand extrem de popular ceva vreme, detinand nu mai putin de 100 de restaurante si avand actionari/promotori faimosi precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis ori Sylvester Stallone. Sansa de a lua masa intr-o atmosfera tipic hollywoodiana ar fi trebuit sa-i incante pe multi, dar iata ca preturile prea piperate si-au spus in timp cuvantul. Schwarzenegger a rupt orice legatura cu franciza in anul 1999, imediat dupa ce aceasta a declarat faliment. Astazi au mai ramas aproximativ 10 restaurante Planet Hollywood pe intreg mapamondul.

afacerile-esuate-ale-vedetelor4

Steven Spielberg (Dive!)

Celebrul Steven Spielberg a deschis un restaurant cu tema acvatica, in Beverly Hills, in anul 1994. Din pacate, insa, succesul s-a lasat asteptat, iar restaurantul a fost inchis in 1999.

afacerile-esuate-ale-vedetelor5

Britney Spears (Nyla)

Advertisement

Restaurantul celebrei Britney Spears, amplasat in incinta Dylan Hotel din Manhattan, s-a deschis si s-a inchis in acelasi an: 2002! Asta din pricina unor datorii imense si a faptului ca s-au incalcat cateva norme de igiena. Ooops!

afacerile-esuate-ale-vedetelor6

Kanye West (Pastelle)

Primele incercari ale lui Kanye West de a patrunde in lumea glamour a modei au fost lungi, costisitoare si fara prea mari reusite. In ciuda faptului ca insusi Kanye a spus despre el ca se considera mai intai designer si abia apoi rapper, brand-ul Pastelle a dat faliment inca dinainte de a fi lansat. Ani mai tarziu, insa, dorinta lui Kanye West a fost indeplinita, intrucat linia vestimentara creata de el, impreuna cu brand-ul Addidas, se bucura acum de un mare succes.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *