Connect with us

Stiri Interne

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon – Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

Publicat

pe

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Cu siguranta ati auzit despre Kids Choice Awards, gala de premiere a postului tv american Nickleodeon. Aceasta are loc an de an in Statele Unite ale Americii, iar pentru prima oara, printre nominalizati, se numara cativa artisti romani.

Andra, Gasca Zurli, Alina Eremia si Irina Rimes sunt artistii romani ce au sanse la premii in cadrul galei de la Los Angeles.

Gala Kids Choice Awards 2020 va avea loc pe 22 martie la Los Angeles. Romanii o vor putea insa urmari pe data de 25 martie, de la ora 19:00, pe postul de televiziune Nickleodeon.

Vedetele din Romania au fost nominalizate la categoria Cel Mai Iubit Star Romanesc. Printre artistii de renume international nominalizati la Kids Choice Awards se numara Justin Bieber, Beyonce, Billie Eilish, Ariana Grande sau Taylor Swift.

Pana pe data de 22 martie, fanii isi pot sustine vedetele preferate cu un vot pe site-ul Kids Choice Awards. Vedetele romanesti pot fi votate pe Nickleodeon.ro.

Pe covorul rosu al Kids Choice Awards 2013, celebritatile au imbracat tinute in culori vii!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *